Pet velikih beauty pogrešaka koje više nikad ne smijete učiniti

Getty Images
Otkrivamo pet neočekivanih beauty pogrešaka koje ste sigurno nekad učinili, ali i kako ih više nikad ne ponoviti
Vidi originalni članak

1. Zaboravljate na piling kože

Naša koža je naš najveći organ, a štiti nas iznutra i izvana. Konstantno se ljušti i morate pravovremeno ukloniti mrtve stanice kože. Obavezno napravite dobar piling jednom ili dvaput tjedno, ovisno o vašem tipu kože. 

2. Puder ne odgovara vašoj koži

Ponekad je najteža stvar pronaći odgovarajući puder i nijansu. Uvijek testirajte puder na vratu jer je nijansom najsličniji koži lica. Tako ćete pronaći savršenu nijansu i nikada nećete morati objašnjavati zašto imate "onu" crtu na čeljusti. 

3. Zanemarujete makeup četkice

Svi znamo koliko su važne za stvaranje savršenog makeup looka, ali ako ih zanemarujete - na to možete odmah zaboraviti. Kako biste im produžili rok trajanja i održali kvalitetu, pravilno i redovito ih čistite te uvijek držite na suhom i zaštićenom mjestu. 

4. Ne posvećujete pažnju obrvama

Da, svi smo imali onu fazu kada smo previše tanjili obrve. Danas nikako ne želite raditi te pogreške. Ključne su u uokvirivanju lica i održavanju svježeg i mladolikog izgleda. Pronađite oblik koji vam najviše pristaje i održavajte obrve definiranima i urednima.

5. Krivo nanosite korektor

Iako vam se čini sasvim dovoljno nanijeti korektor direktno na podočnjake, pokušajte ga staviti u obliku trokuta kako bi stvorili efekt posvjetljivanja i prirodnijeg izgleda. 

Posjeti Miss7.24sata.hr