Pet proljetnih beauty odluka koje će vam osvježiti dosadnu rutinu

Guliver Image/Getty Images
Neka i vaša beauty rutina doživi potpuni procvat i obnovu s dolaskom ove nove (pro)ljetne sezone
Vidi originalni članak

Već smo debelo zakoračili u proljetnu sezonu i sigurno ste svoj ormar i garderobu prilagodili višim temperaturama i sunčanom vremenu. No, jeste li isto napravili i sa svojom beauty rutinom? Znate li da i vaša kosa, kosa, nokti zaslužuju prilagodbu proljeću? U nastavku donosimo pet proljetnih beauty savjeta i odluka kojih se trebate držati ove sezone...

ČIŠĆENJE KOZMETIČKE KOLEKCIJE

Riješite se dekorativne kozmetike koju više ne koristite, kao i one upitne kvalitete ili oštećene ambalaže – i to istog trena! Jamčimo vam da nećete požaliti. Priuštite si koji novi komad kozmetike i koža će vam biti zahvalna!

SVAKODNEVNE PROMJENE

Kupite novi balzam za usne, ali umjesto bezbojnog odaberite onaj u boji. Ne bojte se, intenzivne nijanse vam možda djeluju zastrašujuće u pakiranju, ali ovi proizvodi ostavljaju tek laganu nijansu na usnama i pružaju efekt sheer ruža. Plus – savršeno hrane i hidratiziraju usne.

BUDITE ODVAŽNI S BOJAMA

Statement ruž u izražajnoj boji najjednostavnija je i najbrža prečica do osvježenog izgleda. Ako ne želite cijeli dan popravljati ruž, odaberite onaj mat teksture. Za više sjaja, usne prvo obrubite i popunite olovkom kako biste stvorili savršenu bazu koja će osigurati dugotrajnost ruža.

PUSTITE OBRVE DA IZRASTU

Prirodan oblik i guste obrve učinit će da djelujete mlađe i svježije.

ODREKNITE SE TEKUĆEG PUDERA

Bez brige, nismo toliko rigorozni! Samo koristite laganije podloge i zamijenite tekući puder toniranom hidratantnom kremom za prirodniji finiš. Cilj je da izgledate savršeno, ali postignete onaj "no makeup" makeup look.

Posjeti Miss7.24sata.hr