Pastelne nijanse proljetne kozmetike

Proljeće nam je pokucalo na vrata, a s dolaskom dugih i sunčanih dana u hrvatsku drogeriju Kozmo stigle su neodoljive pastelne nijanse Beauty UK kozmetike! Maštovitu liniju proljetnog make up-a prve su isprobale dizajnerica modnog brenda Amarie Anamarija Brkić, voditeljice Edita Miserić, Lana Pavić i Nives Ćanović, glazbenica Pamelu Ramljak, manekenka Iris Rajčić i brojni drugi.
Vidi originalni članak

“Prirodan look s minimalnom šminkom pastelnih boja idealan je za sunčane dane i proljeće koje nam je konačno stiglo. Posebno me oduševljavaju pastelni ruževi Beauty UK linije koji naglašavaju usne, brzo se nanose  i odlično idu u korak s mojim užurbanim načinom života”, izjavila je tv voditeljica Edita Misirić.

Poznate ljepotice prepustile su se u ruke profesionalnih šminkerica koje su uz pomoć popularnih Beauty UK nijansi stvorile proljetni look uz koji će svaka žena procvjetati. U proljetnom asortimanu možete pronaći laganu podlogu za lice koja će se stopiti s kožom i stvoriti dojam prirodnog blistavog tena. Višebojna paleta sjenila za oči pastelnih boja svaki će pogled učiniti neodoljivim a neizostavna su sjajila i ruževi proljetnih nijansi koji su apsolutni hit ovog proljeća. Obraze naglasite pastelnim rumenilom a kompletni proljetni look upotpunite jednom od brojnih nijansi Beauty UK lakova za nokte.

Pastelna proljetna kolekcija Beauty UK kozmetike može se pronaći ekskluzivno na policama Hrvatske drogerije Kozmo.

Posjeti Miss7.24sata.hr