Pacific Chill, novi Louis Vuitton parfem nadahnut je kalifornijskom obalom - i zdravim sokom

Louis Vuitton Louis Vuitton miris Pacific chill
Vidi originalni članak
  • Ljeto već jako glasno pokucalo na naša vrata, a radost i polet zbog toplih i sunčanih dana možemo pojačati i novim parfemom
  • Francuska luskuzna kuća Loius Vuitton kreirala je novi ljetni parfem 'Pacific chill'
  • Za majstora parfumera Jacquesa Cavalliera Belletruda, ovaj miris pedstavlja osjećaj slobode i povezanosti sa samim sobom, ali i prirodom koju utjelovljuje Kalifornija 

Majstori parfumeri iz Louis Vuittona opisuju Pacific chill miris kao doživljaj jutarnje rutine koja se sastoji od pješačenja stazom Paseo Miramar Pacific Palisades s pogledom na ocean, nakon čega slijedi osvježavajući zeleni sok. Znaš, onaj koji piju ljudi koji paze na zdravlje, od kelja, krastavaca, celera, jabuka i limete - sve zeleno.

Beauty Ovaj Zarin parfem redovito je na listi najpoželjnijih ljetnih mirisa, evo zašto

Peti miris u nizu parfema inspiriran dramatičnim krajolikom, svjetlošću i ekstravagantnom ljepotom američke pacifičke obale, Pacific chill, osmislili su Jacque Cavallier Belletrud i Alex Israel dok su pili zeleni sok u hotelu Beverly Hills prošle godine. „Bio je početak travnja i temperatura je bila ugodna“, prisjeća se Belletrud. „Alex i ja smo pili sok od mrkve, naranče i đumbira. Bilo mi je to nešto potpuno novo i svidio mi se okus. Bio je nevjerojatan. Osjetio sam notu crnog ribiza i došao na ideju da pomiješam miris mrkve i naranče s njom i da vidim što će se dogoditi.“ Krajnji rezultat? Uniseks miris koji evocira i L.A. wellness kulturu i regenerativnu snagu oceana kroz voćnu mješavinu sjemenki mrkve i korijandera u kombinaciji s ambretom, bosiljkom, paprenom metvicom i esencijom naranče, s daškom svibanjske ruže za cvjetnu slatkoću. „Pokušavam stvoriti mirise koji stvaraju emocije“, objašnjava Belletrud. 

Proširujući ovu olfaktornu filozofiju, Louis Vuitton organizirao je impresivnu prezentaciju parfema na osamljenom imanju smještenom visoko na padini s pogledom na Pacifik. Između vođenog disanja, reikija i zvučne kupke na travnjaku, gosti, uključujući Mirandu Kerr (lice nadolazeće kampanje) te brojne druge, pijuckali su gore spomenuti inspirativni sok i opuštali se na Louis Vuitton ležaljkama dok su grickali avokado i salatu od kvinoje. Možda nećemo tako skoro imati priliku ljenčariti na obali Pacifika, ali zato možemo uživati u mirisu novog Pacific chill parfema… Cijena: 280 eura. 

Beauty I parfemi mogu biti od upcycled sastojaka! Kao ova tri prekrasna mirisa novg brenda CARE

Posjeti Miss7.24sata.hr