Ovo ljeto spakiraj samo beauty osnove

promo
Ljeto znači godišnji odmor! A znamo što to znači - sati pakiranja i probiranje robe, asesoara i šminke za put. Bilo da ideš na tri dana ili na nekoliko mjeseci problem je uvijek jednako velik; što ponijeti i kako biti siguran da imaš baš sve što ti treba. Olakšaj si život i ponesi najosnovnije beauty potrepštine!
Vidi originalni članak

Putovanja su prekrasna, ali pakiranje nije. Pogotovo ako letimo avionom i imamo samo ručnu prtljagu! No kako nijedan problem nije nerješiv, tako nije ni pakiranje. Ovoga puta hvatamo se u koštac s pakiranjem beauty potrepština, a upravo to pakiranje nerijetko postaje jedno od najopširnijih - pogotovo ako si make up freak. Slijedi naše korake i spakiraj baš sve potrepštine BEZ pretjerivanja.

1) Maramice za skidanje make upa
Maramice za skidanje make upa idealne su jer se lako prenose i ne mogu se proliti. Upravo zato bilo bi dobro da ih imaš u torbi pri svakom putovanju.


2) Ispravna dentalna njega

Često koristimo četkice za zube iz hotela ili one jeftine savitljive; to ne bi trebala raditi jer takve četkice su vrlo nekvalitetne i ne pružaju ti njegu i čistoću koju inače primaš. Nemoj si zakomplicirati situaciju u usnoj šupljini radi pišljive četkice!


3) Balzam za usne sa zaštitom

Često zanemarujemo koliko je bitno nositi zaštitni faktor, pa čak i na usnicama koje su vrlo osjetljive i na moru pucaju od kombinacije sunca i soli. Uvijek nosi jedan labelo s UV zaštitom sa sobom kako bi tvoje usnice ostale super meke.



4) Mala pakiranja proizvoda

Ovisno na koliko putuješ, ali najbolja opcija je ponijeti sa sobom putna pakiranja proizvoda. Ona sigurno mogu u avion u ručnoj prtljazi, ne uzimaju puno mjesta, a služe koliko i veliki! Na kraju krajeva, tamo gdje ideš moći ćeš kupiti još šampona za kosu ili gela za tuširanje ako ti usfali.


5) Puder, maskara, ruž

Sveto trojstvo bazičnog make upa je i najbolji ljetni odabir. Okej, možda će ti nedostajati tvoje 101 sjenilo, ali koliko ćeš ga puta zaista staviti? Iako ne podržavamo make up na plaži, možeš ga nositi ako želiš, ali zato će ti ovaj make up poslužiti za svaki izlazak. Ako si spretna, maskarom možeš u stvari izvući liniju koja oponaša tuš, a ruž možeš staviti na obraze umjesto rumenila. Sve je u snalažljivosti!

Makeup Revolution Atomic Lipstick "Ruby" - 14,90 kn (pinkpanda.hr)

Posjeti Miss7.24sata.hr