Ovo je sav make up koji ćeš trebati ove zime!

instagram @taytay_xx
Zimski trendovi kažu... da voliš boje, teksture i dobre crvene usnice, i to sve s proizvodima do 50 kn. Koliko je to genijalno?!
Vidi originalni članak

Kao i svake sezone, beauty trendovi su stupili na pistu i osvojili svijet. No ove sezone nam se jako sviđa što to rade transparentnije; nosi se prirodonost, skoro sirova, sjajna koža, highlighteri različitih tekstura i prirodno "počešljane" obrve kojima opreku rade sjenila u šarenim bojama, odvažni ruževi i nokti u pomaknutim neutralnim bojama. Pitaš li se što ti sve treba za nadolazeću, hladnu sezonu? Odabrali smo favorite iz dm trend IT UP linije kroz koje ćemo objasniti kako biti trendi za malo novaca!

LICE

Nosi se lagana i sjajna podloga, što znači da je poželjno da se na licu vide i neke nepravilnosti jer daju na prirodnosti izgleda kože. Ipak, korektorom smiješ pokriti podočnjake i prištiće, i svejedno zadržati ovaj zdravi look. Pritom se nose rumenila nanesena na lice u jednom delikatnom, "ispranom" načinu, a na sve to ide mnogo highlightera u različitim teksturama; tekući, prah, kamen, mousse, krema, stick... Opcija je pregršt.



OČI

Na očima je najbitnije pokazati boju, bilo napadno ili suptilno ili pak se poigrati s crnom u maniri slikara i umjesto pravilne crte, na oku nešto iscrtati. Posebice je populano raditi geometrijske oblike na kapcima i pored oka. Osim toga, naglasak se stavlja i na velike i voluminozne trepavice, dok se obrve samo začešljavaju gelovima, bilo prozirnima ili u boji.

USNE

Usnice su u dvije dominantne nijanse: svi tonovi crvene te tonovi bobičastoga voća. Osim toga, predlaže se ili bold savršeno iscrtana usna ili usnice sa zamagljenim rubovima, kao jedan odvažniji korak koji licu daje efekt mekoće. Najbolje ćete usne iscrtati pomoću olovke za usnice, pa će i ruž kasnije na nju savršeno sjedati. 

NOKTI

Umjesto klasične crvene, ove sezone posegnite za prljavo-nude nijansama, kao i prljavim, sivkastim tonovima zelene i plave, koje na noktima izgledaju profinjeno ali chic - ipak su jedan neočekivan moment. 

Posjeti Miss7.24sata.hr