Ovo je najpopularnija vodootporna maskara prema Pinterestu

instagram @janko_popovic_volaric
Potragu za savršenom maskarom možemo usporediti s potragom za Svetim gralom - trajat će i vjerojatno ćemo isprobati desetke dok ne pronađemo onu idealnu
Vidi originalni članak

Kako nam se čini da ljetne vrućine neće tako skoro popustiti, još smo uvijek u potrazi za savršenom vodootpornom maskarom. Neke maskare zapravo ni nisu vodootporne a nose taj naziv, neke nisu otporne na znoj, a neke se toliko teško skidaju da nam u pritom otpadaju trepavice. Ipak, beauty entuzijastice su ovog ljeta preplavile društvene mreže na naglaskom na Pinterest u potrazi za savršenom maskarom. I pronašle su je.

Trebali su biti zadovoljeni jednostavni uvjeti: treba to biti maskara koja je vodootporna, koja se ne otapa u doticaju sa znojem, koja dugotrajno dobro izgleda, a rješenje je - Lancôme Monsieur vodootporna maskara. Ovoj maskari je prodaja narasla 316 puta u odnosu na travanj kada su vrućine tek počele, a klasična Monsieur maskara je između ostalog i najprodavanija maskara slavnog beauty brenda.

MAKE UP 3 nove maskare koje se isplati isprobati

I klasična i vodootporna Lancôme Monsieur maskara imaju "spider" efekt trepavica zbog čega će tvoj pogled biti u isto vrijeme i misteriozan i orvoren. Četkica ove maskare sjajno odvaja dlačice pa možeš jednom za svagda reći zbogom slijepljenim trepavicama.

 I ne zaboravi - sredstvo za čišćenje lica na uljnoj bazi je obavezno... 

Cijena? 88 kuna.

Posjeti Miss7.24sata.hr