Ovo je 5 najboljih Wet'n'Wild proizvoda

PR/WhatsApp
Ludo kvalitetni i ludo pristupačni - brendu Wet'n'Wild se rado se okrećemo. Posebice ovih 5 svevremenskih favorita
Vidi originalni članak

Wet'n'Wild je poznati američki brend kozmetike koji se prodaje u drogerijama diljem svijeta, a u posljednjih nekoliko godina i kod nas. Tko ga još uvijek nije probao - ne zna što propušta! WnW za iznimno pristupačne cijene nudi kvalitetne proizvode koji ne oduševljavaju samo svojim performansama, već i kreativnošću. Svakih nekoliko mjeseci svoju osnovnu liniju prošire s limitiranim kolekcijama, koje su u posljednje vrijeme počele oduševljavati svojim otkačenim temama. Posljednja u nizu je "Midnight Mermaid" kolekcija, za koju se toplo nadamo da će doći i na naše tržište - kada dobijemo informacije, prva ćeš saznati! U međuvremenu, za tebe smo probrali naših 5 favorita iz Wet'n'Wild asortimana, za koje smo sigurni da neće razočarati.

1. Photo Focus™ Foundation

Ovaj tekući puder stvoren je da eliminira odbljesak na pojedinim dijelovima lica radi mikročestica koje sadrži. Fascinantno je koliko je pigmentiran i mat, bez da daje efekt zabetonirana lica. Njegov efekt je prirodan, ali isfiltriran, a pritom dolazi u 5 nijansi. Fantastično!

2. Lash Renegade

O ovoj čudotvornoj maskari smo već pisali - ali ponekad je proizvod toliko dobar da vrijedi ponoviti gradivo. Njena inovativna gumena četkica s kuglicom izvrsno zahvaća i najmanje trepavice i daje im volumen i dužinu. Njena formula je tekuća i ne ostavlja grudice. Moramo napomenuti i da je odlična za nanošenje maskare na donje trepavice.

3. MegaLast Lip Color

Ovo su, neupitno, jedni od najlegendarnijih ruževa na tržištu! Njihova dugotrajna i vrlo pigmentirana formula (kaže 4 sata, ali mogli bismo se kladiti da traje i dulje) je izvrsno kremasta i maziva, s polu mat do mat finišem. Cijena od oko 20 kuna je praktički smiješna za toliko kvalitetan proizvod. Naprosto ga obožavamo!

4. MegaGlo™ Highlighting Powder

WnW highlighteri su praktički urbani mit - gotovo ih je nemoguće uhvatiti i kupiti kojom brzinom se prodaju! Svilenkaste teksture i visokog bisernog sjaja, ovaj proizvod je poznat kao jedan od najboljih highlightera na svijetu iz asortimana drogerija. Koju god boju nabavila, vjeruj nam, nećeš požaliti.

5. MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick

Još jedan novitet, ali i ljubav na prvi pogled. Ovi tekući ruževi su iznimno tekući, no sa sušenjem postaju super mat - ali ne i super suhi! Jako su ugodni za nošenje, ne skupljaju se, ne cure i ne truse od suhoće, a njihova formula je toliko pigmentirana da u jednom potezu ostavlja punu boju koju nije potrebno nadopunjavati. 

Posjeti Miss7.24sata.hr