Ovi proizvodi nezaobilazan su dio njege kose nakon ljeta, a svatko si ih može priuštiti

dm
Vidi originalni članak

Ljetni dani puni bezbrižnih i opuštajućih trenutaka polako, ali sigurno primiču se kraju, a miris mora i čaroliju sunca zamjenjuje uobičajena svakodnevica, puna privatnih i poslovnih obaveza. Iako s ljetovanja nosimo lijepa sjećanja i još više takvih fotografija, povratak u realnost ima i svoju drugu stranu. Sve čari ljetnog godišnjeg odmora vjerojatno su se odrazile na vašu kosu, koja nosi tragove vjetra, dugotrajnijeg izlaganja UV zrakama, morske soli ili pak klorirane vode iz bazena.

Premda dva do tri tjedna bivanja na moru ili u bazenu po jakom suncu uglavnom neće uzrokovati nepopravljivu štetu, činjenica je da će se kosa često osušiti i djelovati beživotno. Baš zato, početak rujna je idealno vrijeme za pojačanu brigu i dubinsku njegu kose i vlasišta, kako biste obnovili njezinu vitalnost i sjaj te uklonili neželjene posljedice uživanja u ljetnim radostima.

Vaši glavni saveznici u tom procesu su šamponi i regeneratori za obnovu isušenih i oštećenih vlasi, maske za intenzivnu hidrataciju kao i hranjiva ulja, a njihovu bogatu ponudu pronašli smo u dm-u.

Kosa, baš kao i koža lice, zaslužuje prirodnu njegu, a nju će vam osigurati alverde Nutri-Care šampon. Posebna kombinacija bademovog i arganovog ulja pobrinut će se za potpunu regeneraciju vaše suhe kose te joj omogućiti da u jesen uđe s novim sjajem. Iako možda nije dio vaše uobičajene beauty rutine, nakon ljetnog odmora je, kao dodatan korak u njezi kose, poželjno uvesti nježan, ali učinkovit regenerator. Upravo takav je veganski no planet b Intense Repair regenerator za kosu s uljem koštica marelice i ekstraktom oraha, koji će kosi provjereno vratiti blistavost i živost kakvu zaslužuje, uz pomoć sastojaka koji dolaze iz prirodnih izvora. Kada je riječ o cjelovitoj njezi kose, ne smijemo izostaviti masku za kosu, koja vlasištu omogućava intenzivnu hidrataciju i obnavljanje potrebnih nutrijenata. Taj zadatak povjeravamo proizvodima dokazane kvalitete kao što je Balea Oil Repair Intensiv profesionalna maska za kosu s keratinom i trostrukim uljnim kompleksom, koja pažljivo njeguje i popravlja strukturalna oštećenja od korijena pa sve do vrhova. Ako ste među onima koji beauty rutinu, a naročito njegu kose, vole pretvoriti u kompletan wellness doživljaj u svoja četiri zida, preporučujemo da posegnete za ebelin četkom za šamponiranje koja će vam, uz temeljito čišćenje vlasišta, pružiti opuštajuću masažu.

Ovo su samo neki od proizvoda koji će kosi nakon ljeta osigurati njegu kakvu zaslužuje, a vama donijeti dodatne bodove i uštede. Naime, u razdoblju od 1. do 30. rujna, pri kupnji dvaju ili više proizvoda iz ponude za njegu i stiliziranje kose, u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu očekuje vas 15x više bodova na kartici dm active beauty, pa preporučujemo da što prije bacite oko na raznoliku ponudu koja vas čeka na web stranici dm.hr te dolaskom jeseni, i svojoj kosi podarite novi početak.

Posjeti Miss7.24sata.hr