Ovaj serum za rast trepavica zaista djeluje: ''Prijateljice su počele primjećivati razliku i pitati me u čemu je tajna''

Derma-Luxe serum za rast trepavica
Koliko ste puta poželjeli da su vam prirodne trepavice dulje i gušće i da vam gotovo ne treba maskara da izgledaju odlično? Ovaj serum za rast trepavica će vam ostvariti želju!
Vidi originalni članak

I ove godine nastavlja se trend koji zagovara zdrav i prirodan izgled uz minimalni make up, a koji je jednostavan za održavanje što je izuzetno bitno u današnjem ubrzanom ritmu života. U trendu gdje je manje više, duge, guste i uvijene prirodne trepavice daju posebnu ljepotu očima, ali i cijelom licu.

U želji da transformiramo svoje kratke, svijetle i dosta rijetke trepavice bez ugradnje umjetnh trepavica, isprobali smo Derma-Luxe serum za rast trepavica koji dobiva odlične recenzije na beauty portalima, a hvali ga sve više influencerica. Zanimalo nas je, je li serum siguran i zaista učinkovit koliko svi govore.

Jednostavna i sigurna upotreba

Jedinstvena formula seruma s prirodnim sastojcima je provjerena i potpuno sigurna čak i za osjetljive oči što je potvrđeno i kliničkim testiranjem od strane nezavisnog oftalmologa. Obzirom da se proizvod prodaje i u ljekarnama, to nam je još jedna garancija kvalitete uz činjenicu da se proizvodi u EU u vlastitim laboratorijima u kontroliranim uvjetima.

Jednostavnost upotrebe nanošenjem samo jedanput dnevno je velika prednost. Najbolje je serum nanijeti navečer prije spavanja, na čistu i suhu kožu. Dovoljan je samo jedan tanak potez za svaki kapak uz rub trepavica, pokretom poput nanošenja eyelinera. I to je to, možete na spavanje a serum djeluje!

Prvi rezultati već nakon dva tjedna!

Dva su tjedna vrlo brzo prošla i počeli su se pokazivati rezultati upotrebe seruma. Trepavice su svakim danom postajale sve dulje, ali i gušće i tamnije. Prijateljice su počele primjećivati razliku i pitati me u čemu je tajna. Nastavkom korištenja seruma do kraja tretmana koji traje 60 dana, trepavice su se dodatno produljile i uvile. Teško je bilo vjerovati da je takva promjena moguća u samo nekoliko tjedana i da se prirodne trepavice mogu tako produljiti i ojačati! 
A najbolji dio je da je za održavanje rezultata nakon prvih 60 dana tretmana kada su  trepavice već do 100 posto duže, gušće i tamnije, dovoljno serum nanositi svaku drugu ili čak svaku treću večer.

U čemu je tajna ovog seruma?

Djelovanje seruma podržava i produljuje fazu prirodnog aktivnog rasta trepavica, upravo fazu kada je trepavici potrebno dati poticaj i ojačati je. U fazi rasta, serum će trepavice učiniti jačima i čvršćima te samim time produžiti vrijeme rasta trepavica, bez ometanja prirodnog ciklusa rasta, mirovanja i ispadanja, a produžujući život svake trepavice. 

Iako su rezultati uvijek individualni i ovise i o trenutnoj fazi u kojoj se trepavice nalaze, rezultati su vidljivi kroz dva tjedna do mjesec dana korištenja. Serum je ne samo tretman za prirodnu ljepotu, nego i pomoć u slučaju da su vam trepavice oslabile iz zdravstvenih razloga ili možda kao rezultat ugradnje umjetnih trepavica. U svakom slučaju, Derma-Luxelash serum dao je snažan boost trepavicama koje su postale dulje, gušće i tamnije i uz vrlo malo maskare nakon tretmana izgledaju izuzetno.

Isprobajte ga i sami, uz posebne ponude s uštedom do čak 28%!

Derma-Luxelash serum za rast trepavica dolazi u pakiranju za 60 dana. Oduševila nas je premium ambalaža i zlatna bočica, a važno nam je i da proizvod nije testiran na životinjama. Ukoliko se odlučite za pakiranje za dulji period od 180 ili 365 dana – štedite čak do 28%! 

Tijekom mjeseca ožujka, otvoren je Derma-Luxe Showroom u Zagrebu, u City Centru one West na Jankomiru, pa ako ste u blizini navratite jer samo u Showroomu vrijedi popust 15% na sve proizvode osim paketa, a dodatno uz svaku kupovinu dobivate i poklon! Tamo možete dobiti i odgovore na sva pitanja ili savjete o tome kakva je njega najbolja i najpraktičnija za vašu prirodnu ljepotu.

Ako ipak više volite online kupovinu, osigurali smo za vas popust 15% na webshopu uz kod MISS715, a Derma-Luxe serum za rast trepavica možete u par klikova naručiti ovdje, i saznati točno što je oduševilo više od 200.000 žena koje ga već koriste. 

Projekt “Jačanje marketinga robnih marki na stranim tržištima kroz izložbene prostore u inozemstvu” je sufinanciran s pomoću Europskog fonda za regionalni razvoj, Ministarstva za gospodarski razvoj i tehnologiju i javne agencije SPIRIT Slovenija. Link na stranicu EKP-a u Sloveniji: www.eu-skladi.si.

Posjeti Miss7.24sata.hr