Ovaj parfem postoji 30 godina, ali je i dalje bestseller, s više od 30.000 pozitivnih recenzija na Amazonu!

PR/Scent Decant Bestseler parfem na Amazonu
Vidi originalni članak
  • Ukusi su različiti, a to vrijedi i za parfeme. Neki više vole cvjetne mirise, neki citrusne, neki orijentalne...
  • No može se naći i onih koji se sviđaju mnogima, da ne kažemo masama. Recimo kad na samo jednoj prodajnoj stranice parfem ima više od 30.000 pozitivnih recenzija, to govori nešto 
  • I još poneki veliki plus: ovaj bestsellerski parfem je uniseks miris, a i cijena mu je sasvim OK 

U moru ponude parfema najčešće se vodimo za svojim čulom mirisa, odnosno, svojim provjerenim istančanim ukusom. Ali, nikako nije na odmet pročitati na internetu recenzije o nekom parfemu. A mi smo na Amazonu pronašli apsolutni bestseller, koji ima više od 30.000 pozitivnih recenzija zadovoljnih kupaca.  

'Calvin Klein – ck one' je apsolutni bestseler na Amazonu

Miris, koji je već dobio preko 30.000 pozitivnih recenzija na Amazonu, pravi je klasik: ck one by Calvin Klein. I nije neki novak među parfemima. CK One lansiran je 1994., ove godine slavi 30. rođendan, a odmah po izlasku na tržište je postao bestseller, zaradivši više od 5 milijuna dolara u prvih 10 dana. Sredinom 1990-ih generirao je oko 90 milijuna američkih dolara godišnje. Do 2007. godine prodaja mirisa u Sjedinjenim Državama iznosila je još oko 30 milijuna dolara godišnje.

Beauty Obožavaš Tom Ford Lost Cherry parfem, ali je izvan tvog budžeta? Pronašle smo čak 2 jeftinija duplića

Ovaj uniseks parfem sada kao da doživljava novi val uspjeha. Za one koji ga još ne poznaju treba reći da ga karakterizira svježa, lagana i čista aromatična kompozicija, što ga čini savršenim za svakodnevni život! Miris je jednako prikladan za ured kao i za topli ljetni dan u kafiću – uvijek će te obavijati svježim akcentima cijeli dan.

Gornju notu karakteriziraju voćne i citrusne arome poput bergamota, limuna ili mandarine. Srčane note uvode cvjetne nijanse ruže, jasmina i ljubičice, dok donje note mošusa, cedra i sandalovine daju toplinu i dubinu. Dodatnu svježinu mirisu daje zeleni čaj u bazi. 

Ukupni rezultat je uravnotežen uniseks miris koji je ujedno osvježavajući i senzualan. Cijena mu je 32,30 eura za 100 ml. 

Beauty 3 parfema za muškarce koje žene obožavaju nositi premda nisu nimalo uniseks

Posjeti Miss7.24sata.hr