Ova inovativna Revlon salon 2 u 1 električna četka za kosu može biti tvoja već danas!

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Danas je započeo naš natječaj Value4Money: beauty
  • To znači da svaki dan cijeli mjesec imamo super nagrade
  • Danas je to Revlon salon 2 u 1 četka vrijedna čak 499,90 kn

 

miss7 natječaj Value4money: beauty danas kreće, a ti imaš priliku osvojiti super nagradu ukoliko ovdje glasuješ u svakoj kategoriji proizvoda i pošalješ nam odgovor na zadano pitanje. A današnja nagrada će te posebno zanimati ako želiš svaki dan imati frizuru kao iz salona. To će ti biti moguće uz Revlon salon 2u1 četku koja svojim ovalnim dizajnom izglađuje kosu, stvara volumen i uvija krajeve tvoje kose.


Ne moraš koristiti drugi uređaj niti odlaziti frizeru da bi dobila besprijekorne valove. Ionska tehnologija i negativni ioni pomažu u održavanju valova te čine kosu glatkom i sjajnijom. Za ravnomjerniju raspodjelu i manje oštećenja zaslužne su miješane čekinje - najlonske čekinje sa udobnim vrhovima kuglica koji pružaju mekoću kose na sam dodir. Ono što ovu četku čini potpunom jesu tri ergonomske ručke podešavanja topline, dvije brzine, hladni vrh i lagani dizajn s okretnim kabelom bez zapetljanja, te četiri godine ograničene garancije. Ako si ljubitelj volumena onda je ovo zasigurno idealan izbor za tebe jer je rezultat lepršava kosa čija postojanost traje danima. 

• Ovo jedinstveno sušilo za kosu opremljeno je IONSKOM TEHNOLOGIJOM koja omogućuje raspršivanje kapljica vode u kosi negativnim ionima za njezino brže sušenje. Kosa je na taj način njegovana, glatka i sjajnija te istovremeno manje neuredna i naelektrizirana.

• Keramički premaz pomaže smanjiti oštećenja kose zbog pretjeranog oblikovanja, ujednačujući raspodjelu topline koja brzo prodire u kosu iznutra prema van.

• Ergonomska ručka 3 brzine / 2 brzine, hladni vrh i lagani dizajn okretni kabel bez zapetljanja

• Miješane najlonske čekinje i čekinje od gipke pomažu prianjanju kose na zakrivljenom rubu za poboljšani volumen i kontrolu glatkih, sjajnih rezultata.

Zato, brzo na Value4Money natječaj i ulovi ovu super nagradu!

Posjeti Miss7.24sata.hr