Otvoren ekskluzivni frizerski salon Hair Couture u Zagrebu

Prošli se tjedan, na uglu Branimirove i Trpimirove u Zagrebu (Trpimirova 31) na gotovo 130m2 otvorio ekskluzivni frizerski salon Hair Couture. Na otvorenju smo mogli vidjeti poznata lica poput glumice Mirne Medaković koja ne krije zadovoljstvo novootvorenim salonom i kaže kako je ovo definitivno njezi izbor br 1 kad je o frizerskim salonima riječ.
Vidi originalni članak

Ovo zasigurno nije jedan od salona u nizu kakvog imamo prilike često vidjeti te je novootvoreni Hair Couture u Trpimirovoj tek prvi u nizu Hair Couture multi concepta u Hrvatskoj.

Ekskluzivan interijer i toplina salona je ono što ovaj salon čini posebnim, a kako kaže Nina Sabolić-voditeljica salona i mlada poduzetnica, cilj nam je bio napravit frizerski salon u kojem će se klijenti osjećati posebno te salon na kojem će dobiti vrhunsku uslugu, savjete kao i ono što je najbitnije- privatnost. Iz tog razloga koristimo samo vrhunske proizvode, proizvode koje možete naći na najvećim svjetskim frizerskim pozornicama.

Baš svjetski poznati Moroccanoil proizvodi, label.m professional haircare te Subtil boje by Laboratoire Ducastel izuzetne su kvalitete i ono su što svakoj kosi pruža besprijekoran izgled. Professional haircare Moroccanoil- kojeg koriste poznate hollywoodske glumice kao sto su Charlize Theron, Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Natalie Portman i dr. te label.m professional haircare su i službeni proizvodi za njegu kose London fashion weeka te zasluženo zauzimaju br 1. na svjetskoj top ljestvici proizvoda za njegu kose.

A za neke glamuroznije prilike koristimo francuski inspiriran Balmain hair, koji je idealan u odabiru visokokvalitetnih ekstenzija te raznovrsnih umetaka za kosu. Osim frizure, u Hair Coutureu možete dobiti i makeup usluge za svaku priliku. Ono po čemu se Hair couture ističe, između ostalog je i vrhunsko educirani tim koji je svoja znanja stekao u najvećim modnim i svjetskim centrima, poput: New Yorka, Londona, Pariza i Milana te će Vam sa dugogodišnjim iskustvom, ugledom i obukom pomoći pri stvaranju frizure i imagea kakvog želite, po pristupačnim cijenama.

U sklopu salona nalazi se i shop u kojem možete kupiti Morrocanoil , label.m , Subtil by Laboratoire- profesionalne koncentrat proizvode ( 'minimalno proizvoda za maximalni efekat') koji se koriste u salonu za hairstyling , kako bi kod kuće postigli željenu frizuru kao u salonu; a također u ponudi ima i proizvode za beživotnu i slabu kosu, kosu bez volumena, sjaja, oštećenu ili pak ostarjelu kosu kao i vrhunske Maroccanoil proizvode za suho i masno vlasište.

Ono što je također bitno za naglasiti su label.m anti age te fito proizvodi za kosu; od boja do proizvoda za njegu i oblikovanje te prirodni proizvodi bez parabena, sulfata i natrij klorida. Za učenike i studente smo pripremili poseban program u kojem pomoću Studi Card kartice ostvaruju brojne popuste kako na usluge salona tako i na proizvode u maloprodaji.

U galeriji pogledajte više fotografija... 

Posjeti Miss7.24sata.hr