Otkrivamo beauty tajne Žanamari Perčić

Viktor Drago i Goran Matijašec
Iako će nam se pri pogledu na njen baby face možda učiniti da je Žanamari Perčić na glazbenu došla tek jučer, ova mlada dama na sceni je već više od jednog desetljeća. Uvijek nas je osvajala svojim egzotičnim izgledom i tamnom puti, a nama je upravo otkrila tajnu svoje ljepote.
Vidi originalni članak

"Prva stvar koju sam otkrila bilo je klasično Nivea mlijeko za tijelo. Godinama sam se mazala s njim i uživala u njegovom mirisu, koji me i dan danas podsjeća na to razdoblje. Sjećam se i prvog parfema koji sam dobila – Nina Ricci. Od tada sam ovisna o parfemima", započinje Žanamari koja nas svakim pojavljivanjem u javnosti očara svojim lookom. 

Priznaje kako ne može bez kreme za tijelo. Voli imati mekanu kožu. Pogotovo voli proizvode koji učvršćuju kožu poput Shiseido Body Creator gela. Kada želi posebno zablistati isto koristi Shideido.

"Uvijek me u život vrati Lifting Foundation tekući puder, također od Shiseida. Nije težak, a opet izvrsno boosta kožu i vraća sjaj. Za vrijeme ovih ljetnih vrućina otkrila sam još jedan trik za osvježiti kožu lica – sprej za lice Thalgo Reviving Marine Mist", objašnjava Žanamari.

Poznata pjevačica, od nedavno i mlada mama priznaje kako je nekad preumorna za kompletan ritual skidanja šminke pa kaže kako joj je jedina loša navika koju ima ta da zaspe s makeupom ili pak skine kompletan makeup samo sa sapunom i vodom.

Budući da Žanamari uvijek izgleda odlično te ima liniju za pozavidjeti pitali smo je u čemu je tajna njene figure.

"Sve je u glavi. To sam shvatila nakon trudnoće. Nikad nisam mislila da će mi toliki kilogrami koje sam nakupila tako brzo otići. A to se dogodilo samo zato što sam u glavi razmišljala mršavo”, kaže kroz smijeh te dodaje: "Kad imam višak kilograma osjećam se kao zatočenik u nekom tuđem tijelu i sva kalorična hrana me doslovno odbija. Tek kad sam se ponovo vratila na staru kilažu postala mi je ponovo interesantna čokolada"

Stoga smo je pitali koliko je prehrana važna u održavanju njene ljepote. Žanamari kaže kako je hrana sve te tvrdi da trebaš samo imati dovoljno discipline i motivacije da jedeš zdravo. Rijetko tko to može. Ona se drži rečenice uspješnog sportaša Jaya Cutlera koji je rekao: " I don’t eat for taste, I eat for function", što bi u slobodnom prijevodu značilo: " Ne jedem zbog okusa, nego zato da mogu funkcionirati".

Zanimalo nas je i da li Žanamari ima naviku odlaziti na beauty tretmane te koji su to.

"Zadnjih par godina jedini tretman koji obožavam je masaža! Kad god uhvatim priliku priuštim si to vrijeme za sebe. Pomogne mi i psihički i fizički. U Zagrebu sam s mužem redovit gost u Cro Health Centru na Samoborskoj cesti. Također volim otići kod svojih frizera u Trilab. Dobra frizura mi uvijek popravi raspoloženje"

Upitali smo Žanamari kako njeguje svoju kosu te je li sklona eksperimentiranju s frizurama. Priznala nam je kako je sklona eksperimentiranju, pogotovo s bojama za kosu. Iz crne je prešla u plavu pa onda u smeđu pa sad opet u crnu. Probala je i undercut te razne dužine šiški, no najteže joj je bilo pretrpjeti fazu izrastanja undercuta. Kaže kako joj je to cool frizura, ali zahtijeva minimum godina i pol za vraćanje na bilo kakvu drugu frizuru.

Otkrila nam je i stav prema botoksu te plastičnim operacijama.

"Tko voli nek izvoli. Ne volim vidjeti loše rezultate koji se obično događaju kad se pretjera. Ja se osobno bojim. Ne volim da me boli. To je osnovni razlog iz kojeg zazirem od takvih zahvata. Oslanjam se na prehranu, kozmetiku i genetiku"

Za kraj nam je otkrila da joj je ultimativna ikona ljepote Jennifer Lopez jer ne samo da ima izgled, nego i onaj factor x, dubok senzualan pogled, stav i pokrete.

"Mala tajna – imam DVD s njenim spotovima koji mi služe kao motivacija i inspiracija", završila je Žanamari.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji....

Posjeti Miss7.24sata.hr