Osvoji poklon paket i razveseli svoju kožu

Shutterstock/Instagram
Počela je zima i hladnoće prijete tvojoj koži. Daruj svojoj koži savršen tretman hidratacije i zaštite koji zaslužuje. Prijavi se i osvoji poklon paket koji će vratiti sjaj i blistavost tvoje kože.
Vidi originalni članak

Linija HYDRA PATCH Kozmetike Afrodita objedinjuje proizvode za njegu svih tipova kože. Nudi intenzivnu trenutačnu hidrataciju s dugotrajnim učinkom i istodobno djeluje protiv štetnih onečišćivača i znakova preranog starenja. 

Trostruka snaga hidratacije s aktivnim ANTI-POLLUTION djelovanjem:  
· čuva vitalnost stanica kože,
· aktivno štiti od oštećenja onečišćivačima
· ojačava zaštitnu funkciju kože

JESTE LI ZNALI?
Čak 80 % svjetskog stanovništva udiše  zrak štetan za zdravlje. 
Čestice iz okoliša prodiru u svaku kožu, bez obzira na tip. Najviše pogađa isušenu kožu kojoj nedostaje vlage.
Onečišćenje zraka može oštetiti kožu jednako kao UV sunčeve zrake. 

 

Tvoja koža žudi za Hydra Patch linijom

HYDRA PATCH H20 SERUM HYDRABOOST

Prva pomoć za umornu i dehidriranu kožu s tehnologijom PatcH2O! Nudi trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju (48h), koži posljedično vraća vitalnost te zdrav, mladolik i svjež izgled. Aktivno štiti stanice od onečišćivača, jača prirodni proces obnavljanja i usporava preuranjeno starenje kože. Ne začepljuje pore i izvrsna je podloga za sve kreme za njegu. Preporučujemo ga za samostalnu njegu masne kože.Koristimo ga kao podlogu svim kremama za njegu, a kod masne kože preporučujemo ga kao samostalnu njegu. Svako jutro i večer nanesite ga na očišćenu i toniziranu kožu.

Hydra Patch serum

HYDRA PATCH H20 AMPULE

Predstavljaju novu generaciju njege kože! Intenzivnim prodiranjem u dublje slojeve i uz pomoć tehnologije PatcH2O u samo nekoliko minuta pružaju intenzivnu hidrataciju umornoj i suhoj koži. Pomažu povećati vitalnost i otpornost stanica kože i izvrsna su regenerativna terapija za sve tipove kože. Ampulu neposredno prije upotrebe protresite. Ujutro i navečer nježno je umasirajte u temeljito očišćenu i toniziranu kožu lica, vrata i dekoltea (jedna ampula dovoljna je za dva nanošenja; potrošiti unutar 24 sata nakon otvaranja). Njegu završite odabranom njegujućom kremom prilagođenom tipu, dobi i trenutačnom stanju kože. Preporučujemo njegujuću kuru u trajanju od 7 dana uz najmanje 3 ponavljanja godišnje.

Hydra Patch ampule

HYDRA PATCH H20 KREMA ZA NORMALNU DO MJEŠOVITU KOŽU

Jedinstvenom tehnologijom PatcH2O prilikom nanošenja stvara molekularnu mrežu – H2O flaster s visokom koncentracijom hidratantnog kompleksa koji pruža trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju (48 h). Djeluje u borbi protiv štetnih onečišćivača i znakova starenja. Štiti stanice od oštećenja, čuva njihovu vitalnost i jača zaštitnu funkciju kože. Znanstvena studija dokazuje da je koža nakon upotrebe vlažnija, mekša i vidljivo elastičnija. Kremu svako jutro i večer nanesite na očišćenu i toniziranu kožu.Za optimalni rezultat kombinirajte s Hydra Boost serumom. 

Hydra Patch krema za normalnu kožu

HYDRA PATCH H20 KREMA ZA SUHU KOŽU

Jedinstvenom tehnologijom PatcH2O prilikom nanošenja stvara molekularnu mrežu – H2O flaster s visokom koncentracijom hidratantnog kompleksa koji pruža trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju (48 h). Djeluje u borbi protiv štetnih onečišćivača i znakova starenja. Štiti stanice od oštećenja, čuva njihovu vitalnost i jača zaštitnu funkciju kože. Znanstvena studija dokazuje da je koža nakon upotrebe mekana, nahranjena i vidljivo elastičnija. Kremu svako jutro i večer nanesite na očišćenu i toniziranu kožu. Za optimalni rezultat kombinirajte s Hydra Boost serumom.

Hydra Patch krema az suhu kožu

HYDRA PATCH H20 krema ZA PODRUČJE OKO OČIJU

Za odmoran izgled bez podočnjaka! PatcH2O tehnologija pruža osjetljivoj koži oko očiju trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju. U kombinaciji s ekstraktima drveta Yarumo i bodljikave veprine pomaže u smanjivanju podočnjaka i vrećica ispod očiju. Usporava proces preuranjenog starenja, pridonosi zaglađivanju prvih bora i kožu oko očiju štiti od nastajanja novih. Na očišćenu i toniziranu kožu oko očiju nanesite malu količinu kreme svako jutro i svaku večer jagodicama prstiju i nježnim kružnim pokretima jer tako istodobno masiramo područje oko očiju.

Hydra Patch krema za područje oko očiju

Koji je tvoj tip kože? Misliš da joj je potrebna pomoć. Opiši nam svoj problem i jedna od vas osvaja poklon paket linije AFRODITA - HYDRA PATCH koji uključuje SERUM HYDRABOOST, H20 AMPULE, KREMU ZA NORMALNU DO MJEŠOVITU KOŽU, KREMU ZA SUHU KOŽU TE KREMU ZA PODRUČJE OKO OČIJU. Kako se i gdje prijaviti pogledaj ovdje.

Dobitnica poklon paket linije AFRODITA je Kristina Terek. Čestitamo!

 

Fill out my online form.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr