Osvoji Olival i zaboravi na muku sa sakrivanjem pjegica

Olival
Želimo lijepu i besprijekornu kožu, no ona pamti svako naše izlaganje suncu i ostale "ludosti" nekih davnih dana. Nećemo reći da je zlopamtilo ali ipak nam naplati nemar u obliku sitnih mrlja na pojedinim dijelovima kože
Vidi originalni članak

Odabrali smo pobjednice Olival seruma za hiperpigmentaciju:

 

Vesna Zver

Željka Maksimović

Sonja Dvornik Vesanović 

Ana Maruna

Valentina Jurakić

Hiperpigmentacija je poremećaj boje kože kod kojeg pojedini dijelovi postaju tamnije boje. Uzroci mogu biti od onih genetskih pa sve do hormonalnih. Budući da mnogima nisu oku ugodne, žene koje su im sklone ih pokušavaju prikriti raznim proizvodima dekorativne kozmetike ili skupim tretmanima. Uobičajeni tretmani uklanjanjaju pojačane pigmentacije ili hiperpigmentacije i nude određena poboljšanja u teksturi i izgledu kože. Ipak, zbog određenih se sastojaka, koji ponekad utječu na pojačanu osjetljivost, njihova primjena najčešće preporučuje u jesen i zimu. Ako si više za prirodnu varijantu koja može tvoju kožu osloboditi upornih pjegica, Olival, osmišljeni serum za hiperpigmentaciju je dobra vijest za tebe.

Olival serum za hiperpigmentaciju temelji se na bogatstvu nekoliko ulja različite namjene i sinergijskog djelovanja, koja se mogu koristiti tijekom cijele godine. Hranjiva ulja šafranike i stabla candeie sastavni su dio ovog seruma kojeg također čini i brzoupijajuće suho ulje koje kožu dodatno hrani. Zbog hranjive i svilenkaste teksture te brzog upijanja, Olival serum za hiperpigmentaciju je pogodan za sve tipove i stanja kože. Možeš ga koristiti samostalno ili ga uvrstiti kao dodatan korak u svoju svakodnevnu rutinu njege kože. 

Ako nisi jedna od onih koja pjegice smatra šarmantnim dijelom osobnosti, sudjeluj u natječaju i opiši nam što si sve isprobala u pokušaju da svoje pjegice držiš pod kontrolom? Pet najkreativnijih osvojit će Olival serum za hiperpigmentaciju, a više o natječaju možeš saznati ovdje.

 

Fill out my online form.
Posjeti Miss7.24sata.hr