Osvoji La Roche-Posay Serozinc i izbjegni masni sjaj kože lica uz pomoć ovog proizvoda

Vichy
U određenim trenucima volimo zasjati, ali sliku kože koja sjaji bismo ipak voljele izbjeći. Proizvod koji će te lišiti masnog sjaja je napokon stigao. Sudjeluj u miss7 nagradnom natječaju od 04.10.-15.10.2017. i osvoji La Roche-Posay Serozinc
Vidi originalni članak

Nakon što ste nam otkrile kojim se sve trikovima služite kako bi izbjegle masni sjaj, odabrali smo pobjednice La Roche-Posay Serozinc spreja.

Martina Mataga

Kristina Maretić 

Maja Vitanovic

Katarina Katavić

Antonela Crvelin

Mateja Samaržija

Andrea Španiček

Jadranka Mulković

Irena Matković

Nataly Zubović

Anamarija Mađarac

Katarina Varzić

Božica Beljan

Sara Mikuljan

Suzana Miholčić

Maja Lukanovic

Kristina Primorac

Anita Virant

Paola Katić

Iva Vukojević

Lorena Kovacic

Magdalena Linde

Izabela Bauer

Ivana Špiljak

Mirna Pucelj

Doris Tafra

Sabina Kolar

Barbara Jagar

Ena Janči

Andrea Feric

Bilo da se radi o T-zoni, dekolteu, leđima ili cijelom licu, stiglo je rješenje protiv masnog sjaja, nepravilnosti i proširenih pora. La Roche-Posay Serozinc je proizvod namijenjen upravo takvoj koži  jer pomaže u regulaciji lučenja sebuma. Omiljeni sastojak vašeg novog saveznika u obliku spreja je cinkov sulfat koji pročišćuje, umiruje i matira kožu.

Isprobale su ga domaće i regionalne beauty blogerice. Ivana Blažoti Mijoč jedva je dočekala isprobati novi proizvod. S problemima kože lica susrela se još u srednjoj školi, a sada je njenoj potrazi za idealnim proizvodom napokon došao kraj. La Roche-Posay Serozinc nanosi prije, ali i nakon šminkanja. 

Dejana Erić je La Roche-Posay Serozinc disciplinirano koristila ujutro i navečer. Osim lica, tretirala je dekolte i leđa na kojima je primijetila ogromnu razliku. Budući da je imala mnogo nepravilnosti na području brade, iznenadila se kojom su brzinom bolni otok i crvenilo nestali. Sviđa joj se što je proizvod višenamjenski pa se može koristiti i kao tonik jer odlično uklanja nečistoće na koži. 

Poznata beauty vlogerica iz Beograda, Ana Janković je oduševljena ekonomičnom količinom koju proizvod rasprši. La Roche-Posay Serozinc uvijek ima pri ruci pa ga tijekom dana nanese bez obzira na make up. Koža je potpuno matirana i uz minimalno zatezanja u takvom stanju ostaje nekoliko sati. 

Pravila natječaja pročitajte ovdje. Sretno!

Fill out my online form.
Posjeti Miss7.24sata.hr