Osvoji inovativni tretman za kosu u Beauty centru Božica

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Dobitnica nagradnog natječaja je Brankica Buljan
  • Većina nas muku muči s ispucalim vrhovima
  • Nakon brojnih tretmana škarama, na red je došao tretman pod nazivom Split Ender
  • Beauty centar Božica odlučio je pokloniti jedan tretman čitateljici
  • Prijavi se i osvoji nas najkrativnijim odgovorom

Malo koja žena ne muči muku s ispucalim vrhovima kose prije, ali i nakon sunca i ljeta. Shvatila si da ti tretmani običnim škarama ne pomažu puno te se pitaš što učiniti da tvoja kosa izgleda lijepo i njegovano. Upravo za to imamo rješenje. Naime, postoji tretman pod nazivom Split Ender. Tako se zapravo zove proizvod koji skraćuje ispucale vrhove, no ne i samu dužinu kose.   

Split Ender uklanjanja ispucane i oštećene vrhove kose od 3 do 6 milimetara bez da skraćuje zdravu kosu te zahvaljujući tome kosa može rasti duža, brže dostizati željenu dužinu, a samim time biti ljepša i zdravija nego ikada prije.

Tretman je najbolji za suhu, deblju, kovrčavu te oštećenu kosu, no može se raditi na svim tipovima kose. Trajanje ovog hvaljenog tretmana je sat i pol, a poželjno ga je ponavljati dva puta godišnje, najbolje prije i poslije ljetovanja, odnosno u lipnju i rujnu. Nakon što je tvoja koža osvježena Split Enderom, bilo bi dobro napraviti tretman za dubinsko hranjenje kose kao što je Brazilian Blow Out koji se također nalazi u ponudi beauty centra Božica, a dodatno zaljepljuje kutikule. Ako nisi u mogućnosti u salonu napraviti dodatan tretman, savjet je da se kod kuće kosa njeguje bolji maskama s ceramidima i lipidima.

Cijena samog tretmana je 300 kuna, a upravo ti možeš biti ta koja će ovaj tretman isprobati u beauty centru Božica. Odgovori na pitanje te ostavi svoje podatke.

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti pogledaj ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr