Osjetite blagodati sjevernoga mora

Jantar, često zvan sunčev kamen ili Nordijsko zlato, nastao je prije oko 35-50 milijuna godina na sjeveru Europe, području koje je danas prekriveno Baltičkim morem. Taj organski dragi kamen, još u starom vijeku koristio se u ljekovite svrhe, vjerujući da ima iscjeliteljska i magična svojstva. Stenders predstavlja senzacionalnu liniju Jantar kozmetike, spoj jedinstvene arome i energije sjeverne prirode.
Vidi originalni članak

Kolekciji se nalazi ručno rađeni jantar sapun (79 kn) koji će vašu kožu učiniti neodoljivo mekom, hidratiziranom i njegovanom. U ovom sapunu, zajedno s nježnom lipom i cvjetovima nevena, isprepletena  je energija sjeverne prirode. Jantar kuglica za kupku (59 kn) je ručno izrađena kuglica za kupku pružit će vam uživanje u blagdatima sjeverne prirode, čineći vašu kožu svilenkasto mekom.

Piling za tijelo u gelu za tuširanje (139 kn) pobrinut će se za očaravajuću glatkoću vaše kože. Osjetite čisto zadovoljstvo masirajući vašu kožu Jantar pilingom, koji će svojom toplom aromom probuditi sva vaša osjetila. Gel za tuširanje (129 kn) je prožet prahom jantara te čisti i omekšava vašu kožu svaki dan. Topli smolasti miris i lagana pjena obgrlit će vašu kožu, oslobađajući snagu jantara.

Posjeti Miss7.24sata.hr