Olympia Beauty – najveći beauty sajam na svijetu

Nakon što je ugostio Olimpijske i Paraolimpijske igre, London će 23. i 24. rujna biti domaćin Olympia Beauty sajma koji privlači profesionalce iz cijeloga svijeta.
Vidi originalni članak

Na sajmu će se predstaviti preko 400 izlagača iz cijeloga svijeta koji čine naš život ljepšim zahvaljujući radu na novim teksturama, formulama, ali i trendovima.

Jedan od glavnih evenata na ovogodišnjem Olympia Beauty sajmu svakako će biti Nailympics. Ove godine magično ukrašavanje noktiju dobiva svoj nastavak u vidu natjecanja u nekoliko pomno osmišljenih kategorija u kojima će natjecatelji moći osvojiti jedan od deset pehara te jednu od 96 pripremljenih medalja.

Koristeći najnovije gelove, folije i lakove, ali i suho cvijeće, drago kamenje, 3D naljepnice i školjke, natjecatelji će iznenaditi i inspirirati. Kao vodeći look sezone nameću se špicasti nokti kakve nose Jessie J, Rihanna i Lana Del Rey, ali neće izostati ni dvobojna manikura, francuska manikura te igranje uzorcima i bojama za one koji preferiraju klasičan stil uljepšavanja noktiju. Za novinare je organizirana posebna Cloud prostorija u kojoj će biti u mogućnosti na interaktivan način upoznati trendove i kolekcije prestižnih brendova kao što su OPI i Bellisima.

Osim ukrašavanja noktiju, na Olympia Beautyu će biti popraćeni i noviteti iz svijeta njege, dekorativne kozmetike i beauty tretmana. Vodeći novinari, blogeri, stručnjaci, edukatori, savjetnici, saloni i manufakture uživat će u najnovijim trendovima iz svijeta ljepote. Sajam će popratiti i edukativni seminari i natjecanja u make upu.

Više slika s prošlogodišnjeg sajma pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr