Oh Hey Hero!, nova H&M Beauty kolekcija donosi losion za tijelo, piling, dezić, kremu za ruke, gel za tuširanje...

H&M H&M OHH! kolekcija
Vidi originalni članak
  • H&M Beauty predstavio je novu kolekciju, OHH!, odnosno Oh Hey Hero!, koja slavi individualnost, prihvaćanje vlastitog tijela i slobodu izražavanja
  • Kolekcija nudi 12 proizvoda po iznimno pristupačnim cijenama, što ju čini dostupnom svima, a posebno mladim ljudima
  • Upakirani u vesele boje, proizvodi s veganskom formulom nude praktičnu i laku brigu o tijelu

Jedan od omiljenih high street brendova, H&M proširio je svoju beauty ponudu novom kolekcijom Oh Hey Hero! ili OHH! koja se sastoji od deset beauty proizvoda za svakodnevnu upotrebu u osobnoj higijeni. 

Utemeljena na "stručnosti H&M Beautyja i inspirirana potencijalom svake mlade osobe da bude svoj vlastiti heroj, OHH! slavi individualnost, prihvaćanje vlastitog tijela i slobodu izražavanja", objasnili su iz H&M-a novu kolekciju, koja je najviše usmjerena prema generaciji Z.

Beauty Spa linija novi je dio Sinsay ponude u kojoj možemo pronaći sve za najljepše trenutke opuštanja i njege

Kolekcija od deset veganskih proizvoda sadrži glatku britvicu, losion i piling za tijelo, antiperspirant i kremu za ruke između ostalog te je namijenjena za baš svako tijelo. 

Baš kao i kod drugih obožavanih H&M Beauty proizvoda, poput predivnih pastelnih eyelinera ili lakova za nokte s veganskom formulom i proizvodi iz nove OHH! kolekcije su zabavni, prepuni boja, kvalitetnih formula te dostupni po pristupačnim cijenama.

Praktični i jednostavni za korištenje, uz proizvode iz OHH! kolekcije možemo se usredotičiti na brigu o sebi. Kolekcija uključuje proizvode poput Get Into the Smooth pilinga za tijelo, The Caretaker britvice i Little Mx. Magic losiona za tijelo. 

U nastavku izdvajamo neke od proizvoda iz Oh Hey Hero! kolekcije:

Life&style Prekrasna ljetna kolekcija za uređenje doma stigla je u Zara Home. Nije jeftina, ali vrijedi svakog centa

Posjeti Miss7.24sata.hr