Odaberite rumenilo koje savršeno laska vašem tenu

Guliver Image/Getty Images
Crveno, narančasto, pink ili zlatno? Teško je odlučiti se među rumenilima, a najbolje je izabrati ono koje ća vam laskati
Vidi originalni članak

Svrha rumenila je stvaranje svježeg i prirodnog izgleda lica. Kada birate nijansu rumenila, morate biti vrlo oprezni i izabrati onu koja najviše odgovara vašem tenu. Donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam pomoći pri pronalasku idealnog rumenila.

1. Grimizna - vrlo topla boja rumenila koja odgovara većini tonova kože. Nijansa rumenila je slična purpurnoj (mješavina jarko crvene i malo plave), te je ne bi trebalo koristiti preko dana jer izgleda malo napadno.

2. Boja breskve - svjetla nijansa rumenila pogodna za dnevnu varijantu. Istaći će vaš jagodice na pravi način, neće ih učiniti prenaglašenim. Ova boja odgovara ljudima svijetle puti, a idealna je i za poslovni look.

3. Tamnoljubičasto - nijansa koja odgovara tamnoputim ženama. Mogu ga koristiti i žene svjetlije puti, ako namjerno žele postići dramatičan i dosta mračan izgled lica.

4. Pink - rumenilo "za djevojčice" Odlično izgleda u kombinaciji s ružičastim ružem, ali se nikada ne treba koristiti samo jedna nijansa na cijelom licu. Ako se odlučite za pink rumenilo, koristite kontrastne sjenila za oči kako ne biste izgledali kao porculanska lutka.

5. Prljavo crvena - boja koja je najsličnija boji hrđe. Pogodna je za dnevni look i predstavlja savršen spoj glamura i suptilnosti.

6. Zlatna - nijansa pogodna za žene tamnijeg tena, kao i za one čije lice dobije lijepu, brončanu boju kada su izložene suncu.

Posjeti Miss7.24sata.hr