Obuzelo te blagdansko ludilo? Onda će ti se svidjeti ove ideje za ukrašavanje noktiju

Pinterest/AlbionFit
U ovo blagdansko vrijeme raspekmezimo se na sve što ima božićne/zimske motive. Tako je i kad je riječ o manikuri, pa su nas ove ideje oduševile
Vidi originalni članak

Već smo saznali koja će boja noktiju biti hit ovih blagdana, no kakvi detalji manikure su efektni, a jednostavni za napraviti, e to ćemo ti otkriti. Mnogo se toga može učiniti s noktima, a s posebno ukrašeni privlačit će pozornost dok ćeš otvarati darove ili držati šalicu s kuhanim vinom...  

BOŽIĆNE KUGLICE

Prekrasne i sjajne kuglice kojima kitimo jelku ovih blagdana mogu biti i na tvojim noktima. Svake sezone nas oduševe nove ideje ukrašavanja, pa ako se ne želiš baciti u trošak kupujući nove kuglice za bor, s onima na noktima možeš si dati oduška. 

ZVJEZDICE

Zvjezdice su uvijek pravi ukras za blagdane i odmah nam padnu napamet. Nokti s takvim detaljima izgledat će svečano i blagdanski, a ako ne voliš pretjerivati s detaljima onda su one idealan ukras za tvoje nokte jer vrlo su decentne.

NOKTI Nećeš vjerovati koja je boja laka za nokte hit za ove blagdane! Ne, nije crvena!

PLETIVO

Iako na prvu ne zvuči kao nešto što bi povezali s manikurom, ovih blagdana motiv pletiva na noktima bit će popularan. Ovakva manikura nam se čini idealna za zimu jer izgledaju sofisticirano i daju topli dojam.

DJED BOŽIĆNJAK

Ova vrsta manikure je za one malo hrabrije koji doslovno žele Božić imati i na noktima. Crveno - bijela kombinacija s likom Djeda Božićnjaka stvarno širi blagdanski duh, a ako nisi fan lika Djeda Božićnjaka, možeš dodati lik soba ili božićne kape.

BEAUTY TREND Povlačimo sve što smo rekli, OVO su najbizarnije manikure koje smo vidjeli

PAHULJICE

Pahuljice su možda najklasičniji zimski motiv. Lijepo izgledaju ako su decentne i sitne svakom noktu, a još bolje ako je samo jedan nokat ukrašen jednom pahuljicom ili više njih, a ostali nokti su jednobojni. 

Posjeti Miss7.24sata.hr