O ovim sramotnim beauty trikovima bolje je šutjeti (ali djeluju!)

Thinkstock / Spencer Davies
Krema za hemoroide? Ptičji izmet? Neke je tajne uvijek bolje ne saznati, ali ove su toliko dobre da moramo zanemariti to što su pomalo - sramotne
Vidi originalni članak

Svaka žena prava je škrinjica tajni. U svemu, a pogotovo kad je riječ o ljepoti i njezi kože! Sjećaš li se Seks i grad scene u kojoj Miranda navlači rukavice preko netom nanešene kreme za ruke ili, pak, Charlotte koja ''pregledava'' neželjene sadržaje u svojim porama uz pomoć ogledala koje uvećava? Baš svaka žena ima svoje neobične, pomalo sulude, a katkad i sramotne beauty tajne. Neke nikad ne bi trebale izaći na vidjelo, a neke su toliko dobre da ti ih ne možemo prešutjeti:

1.  KREMA ZA HEMOROIDE IMA SJAJNU TAJNU UPOTREBU!

Iako se nadamo da krema za hemoroide nije nužni dio tvoje kućne ljekarne i da nemaš probleme te naravi, za slučaj da je ipak posjeduješ bilo bi dobro da znaš da je sjajan tajni saveznik u borbi protiv podočnjaka i tamnih kolutova ispod očiju. Dakle, srednjim prstom ili prstenjakom lagano utapkajte kremu ispod očiju (baš kao i svaku drugu okoloočnu kremu!). Lice će ti prestati biti umorno, a oči će postati otvorenije. Uostalom, vjeruj nam na riječ, ova krema odlično njeguje! U nju se kune i slavna Sandra Bullock. 

2. PTIČJI IZMET DONOSI SREĆU, A EVO I ZAŠTO!

Nedavno te usput pokakala ptica i upropastila ti frizuru i odjeću? Nema veze, prava si sretnica! Ptičji izmet, tvrdi Japanke i Victoria Beckham, zapravo je anti-age tretman vrhunske kvalitete. Poznat i kao gejšin tretman, temelji se na nanošenju maske od ptičjeg izmeta. Japanke se kunu da zaglađuje, posvjetljuje i obnavlja kožu lica. Idući put, dakle, mudro iskoristi produkte koji ti padnu s neba!

3. I MAJONEZA IMA SVOJE TAJNE MOĆI

Već smo, dakako, naučili da prečesta konzumacija majoneze nije dobra za našu liniju, ali naša kosa nema baš ništa protiv nje. U mračnim trenutcima u kojima ostanemo bez našeg omiljenog regeneratora, majoneza je u stanju preuzeti njegove funkcije. Nakon tretmana majonezom kosa će ostati mekana i sjajna! Ovo zadovoljstvo koštat će te nula kalorija, a u ovaj trik kune se i Zoe Saldana. 

4. ZELENI ČAJ U SLUŽBI NEUGODNIH MIRISA

Neugodan miris nogu može izazvati i brojne neugodne situacije te izazvati osjećaj anksioznosti i nelagode. Ako si jedna od tih sretnica, spas bi mogla pronaći u kupki za stopala od zelenog čaja. Zeleni čaj suzit će pore i smanjiti lučenje znoja. Osim toga, kupka od zelenog čaja uopće ne zvuči loše. Iskoristi priliku i napravi mali spa!

5. OVAJ TRIK PROTIV ŽUTIH NOKTIJU VEĆ SI ZNALA...

Znamo, znamo, protiv žutih noktiju već si isprobala milijun i jedan trik. Ni nama niti jedan dosada nije upalio, a imali smo stvarno očajničke pokušaje. Preostalo nam je samo da, pogodit ćeš, nalakiramo nokte. Ili odemo na trajni lak! Malo sramotno, ali predali smo se.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr