Je li 'nude' kosa novi trend?

Guliver Image/Getty Images
Pravila kažu kako bi boja kose trebala istaknuti lice, ali Beyonce se na Met Gali odlučila na sasvim drugačiji pristup. Njena kosa je identične boje kao i njena koža!
Vidi originalni članak

Dok se većina smrtnika muči s pitanjem je li 'ombre' još uvijek u trendu i hoće li pastelna kreda isušiti kosu, Beyonce je pronašla način da iskombinira boju kose i boju puti. Njena vjerna frizerka, Rita Hazan, odabrala je boju koja neće dolaziti do izražaja, nego će se stopiti s njenim tenom i prozirnom haljinom.

"Htjela sam postići izgled moderne djevojke koja je plava, hrabra i otkačena. Haljina je bila fantastična, pa je takva morala biti i kosa. Odlučila sam se za blond nijansu koja je naglasila 'nude' aspekt cijele kombinacije", istaknula je Rita.

Objasnila je kako se radi o izrazito zahtjevnoj tehnici posvjetljivanja kose koju je teško obaviti kod kuće pa da svakako odete profesionalcu. Sudeći po tome da sve što dotakne, Beyonce pretvori u zlatno, možemo samo pretpostaviti kako će 'nude' kose zavladati crvenim tepihom.

Posjeti Miss7.24sata.hr