Nova Spa - savršeno mjesto opuštanja

Ljetnje jurnjave i avanture već su iza nas. Došlo je vrijeme smirenja, obnove i pripreme za nove jesenske izazove, i rastužuje nas što se u zraku više ne osjeća dah ljeta.
Vidi originalni članak

Da bismo bili što uspješniji u svojim svakidašnjim ulogama i obvezama, moramo voditi brigu i o sebi. Iako je pronalaženje vremena samo za sebe i svoje potrebe danas poprilično teško, duhovni i fizički balans neophodan je za uspjeh, snagu, zdravlje i mir. Ništa nas ne može slomiti kada imamo snažan duh, a da bismo ga imali neophodno je ostvariti unutarnji mir.

NovaSpa Wellness Centar pruža potpuno drugačije Spa iskustvo od dosad viđenog, i to kroz ekskluzivnu uslugu i naglašavanje njezine važnosti pred kvantitetom. Glavna mu je karakteristika stvaranje VIP tretmana za svakog klijenta, temeljenog na individualnosti, visokoj kvaliteti usluge i profesionalnosti.

U današnje vrijeme kada stres ispunjava sve pore našeg života, potreba za opuštanjem i relaksiranjem sve je veća. NovaSpa Wellness Centar želi da sami sebi ponovno postanete bitni, i u tom je duhu pripremio nove i bogate ponude za ovu hladnu i tmurnu jesen. U ponudi za ovaj listopad je poseban Sweet Relax paket za dvoje koji uključuje 2 sata boravka u Spa Zoni i 2 Choco Dream tretmana njege tijela.

Tu je još i Honey Ritual s medenom masažom i njegom lica i tijela. Obnovite i relaksirajte svoju kožu posebnim ritualima s čokoladom i medom za lice i tijelo, te pedikurom i manikurom s mlijekom i grožđem pripremljenim samo za vas. Priuštite si raskoš u NovaSpa Wellness centru - pružit će vam osjećaj mira i privatnosti uz nezaboravan doživljaj u VIP oazi kojoj ćete se uvijek željeti iznova vraćati.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr