Nova adresa za IN frizure

Na uglu Trpimirove i Branimirove ulice u Zagrebu, na gotovo 130 m2 nalazi se Hair Couture, novootvoreni ekskluzivni frizerski salon, koji je u vrlo kratkom vremenu postao nezaobilazna stanica za sve one koji žele postići maksimum u izgledu svoje kose te na taj način izvući ono najbolje te naglasiti svoju ženstvenost i ljepotu.
Vidi originalni članak

Nerijetko ga posjećuju i poznate hrvatske glumice, poput Mirne Medaković, koja ne skriva svoje oduševljenje salonom Hair Couture te naglašava kako iz salona uvijek izađe i više nego zadovoljna te joj je zbog posla kojim se bavi, iznimno bitno njegovati kosu vrhunskim proizvodima.

Baš svjetski poznati Moroccanoil proizvodi, label.m proffessional haircare te Subtil boje by Laboratoire Ducastel  izuzetne su kvalitete i ono su što njenoj kosi pruža besprijekoran izgled.

A za neke glamuroznije prilike za Mirnu  koristimo francuski inspiriran Balmain hair, koji je idealan u odabiru visokokvalitetnih ekstenzija te raznovrsnih umetaka za kosu.

Professional haircare Moroccanoil, kojeg koriste poznate holivudske glumice kao sto su Charlize Theron, Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Nathalie Portman i drugi, te label.m professional haircare su i službeni proizvodi za njegu kose London fashion weeka te zasluženo zauzimaju br 1. na svjetskoj top ljestvici proizvoda za njegu kose.

Ukoliko ne znate kakva vam frizura pristaje, ili što biste sa svojom kosom, Hair Couture koncept nudi besplatne 'styling 'konzultacije' na kojima ćete dobiti savjet kakva Vam boja i frizura najbolje pristaju, bilo prema obliku Vašeg lica ili boje Vaše puti te koju frizuru je najbolje odabrati da biste uvijek bili in i u trendu.

Ono po čemu se Hair Couture ističe, između ostalog je i vrhunsko educirani tim koji je svoja znanja stekao u najvećim modnim i svjetskim centrima, poput New Yorka, Londona, Pariza i Milana te će vam s dugogodišnjim iskustvom, ugledom i obukom pomoći pri stvaranju frizure i imagea  kakvog želite, po pristupačnim cijenama.

Biti stalno u trendu i neprestano se usavršavati,  misao vodilja je našeg tima. Posebno brinemo o pružanju maksimalne usluge svojim klijentima i njihovo zadovoljstvo i potrebe su nam na prvom mjestu. U sklopu salona nalazi se i shop u kojem možete kupiti Morrocanoil, label.m, Subtil by Laboratoire- profesionalne  koncentrat proizvode ('minimalno proizvoda za maximalni efekat') koji se koriste u salonu za hairstyling, kako bi kod kuće postigli željenu frizuru kao u salonu; a također u ponudi imamo i proizvode za beživotnu i slabu kosu, kosu bez volumena, sjaja, oštećenu ili pak ostarjelu kosu kao i vrhunske Maroccanoil proizvode za suho i masno vlasište.

Ono što je također bitno za naglasiti su label.m ANTI AGE proizvodi  za kosu; od boja do proizvoda za njegu i oblikovanje te prirodni proizvodi bez parabena, sulfata i natrij klorida. 

Za učenike i studente smo pripremili poseban program u kojem pomoću Studi Card kartice ostvaruju brojne popuste kako na usluge salona tako i na proizvode u maloprodaji. Više informacija o kartici doznajte na službenoj stranici.

U frizerskom salonu Hair Couture osjećati ćete se ugodno tijekom cijelog posjeta, a stručno osoblje, moderan ambijent, ugodna atmosfera i usluge vrhunske kvalitete za njegu kose zasigurno će vam pružiti nevjerojatno Hair Couture iskustvo.

Hair Couture pratite na službenoj stranici, ali i na službenoj Facebook stranici.

U galeriji detaljnije pogledajte frizerski salon Hair Couture...

Posjeti Miss7.24sata.hr