Nosi se 'isprana' boja kose: Otkrijte najpopularnije nijanse

Getty/instagram
Platinasta, sijeda, breskva ili zlatno-ružičasta? Koju boju ćete isprobati ovog ljeta?
Vidi originalni članak

Ljeto je odlična isprika za novu boju kose, a pramenovi okupani suncem jedan su od omiljenih ljetnih beauty trendova. No ove sezone 'isprana' kosa dobila je svoje novo, šarenije lice, a od poptuno sijede do vibrantno narančasrte, sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe. Ovo su četiri trenutno najveća trenda u bojanju kose:

Breskva


Kylie Jenner poznata je po eksperimentiranju s bojama kose, a boja breskve, kakvu je imala na Coachelli, savršena je za ljeto, jer što više izblijedi na suncu, izgledat će sve bolje. Čak ni tamni izrast neće pokvariti look. Jedino se trebate pobrinuti da pronađete frizera koji može i na vašoj kosi postići ovakvu boju.

Ružičasto-zlatna


Najslađa od svih 'ispranih' boja i odlična opcija za zlatne plavuše, koje žele unijeti malo promjene u svoj look. Ako ste jedna od njih, već ste na pola puta do ove frizure, jedino vam nedostaju svijetlo ružičasti pramenovi koji će dati kosi toplu nijansu.

Platinasta


Jennifer Lawrence isprobala je razne nijanse plave kose, a njena trenutna je 'najcool' od svih dosadašnjih. Bijeli i srebrenkasto-sivi pramenovi isprepliću se u zapanjujući metalik look, a ova boja ujedno je i najjednostavnija za održavanje. Jedino što vam treba je, takozvani, ljubičasti šampon, koji će spriječiti da vaša kosa poprimi neželjenu žućkastu nijansu.

Srebrena


Sijeda kosa nikad nije bila popularnija, a ključ je izbalansirati prirodne sive tonove s metalik nijasama, koje kosi dodaju volumen i novu dimanziju. Također, imajte na umu da je jako teško postići ovu boju, stoga je najbolje odmah preskočiti samostalne pokušaje i uputiti se u frizerski salon.

Posjeti Miss7.24sata.hr