#NoMakeUp: Zvijezde koje bez šminke izgledaju odlično

Instagram/Nives Celzijus
Nakon što je Kim Kardashian totalno promijenila look i prestala nositi tone make upa, kao da se dogodila mini revolucija, a poznate frajerice poput Sofije Vergare ili Adriane Lime dokazuju nam kako smo lijepe bez šminke
Vidi originalni članak

Fotke bez make up-a otkrile su nam zašto je Miranda Kerr toliko uspješna manekenka. Ljepotica je na Instagramu otkrila svoju beauty rutinu, a izgleda da je nešto i u genima jer je ova Australka ista već godinama. Uopće ne stari! Može recept? Hvala!

Kraljica Sofia Vergara jednom je prilikom objavila selfie bez šminke, ali i uspjela naći svijetlu točku u prehladi i visokoj temperaturi. Temepratura joj je otkrila idealnu nijansu rumenila. 

Ako netko ne stari već valjda dvadeset godina onda je to Cameron Diaz... Kako? Kako? 

Sljedeća na listi celebova koji su pokazali kako izgledaju bez make up-a je Adele. Ona nam je definitivni #goals u svakom pogledu. 

Glumica Katherine Heigl svako jutro uslika #makeupfree selfie sa svojim mališanom. 

Kad se Kim Kardashian pojavila na Fashion Weeku bez make up-a, nitko o tome nije prestao pričati danima. 

Kad Beyonce nije kraljica svemira u slobodno vrijeme putuje, a na fotkama obično ne nosi nimalo make up-a i, pogađate, divna je!

Chrissy Teigen nam doslovno više nema što sakriti i zbog toga ju obožavamo! 

Adriana Lima... Dvije riječi - jednostavno predivna! 

Gal Gadot ili nova Wonder Woman u opisu svoje fotke na Instagramu napisala je da je jako umorna. I mi bi htjeli izgledati ovako nakon neprospavane noći...

Naša Antonija Stupar Jurkin zna dobru formulu ljetnog selfieja. Gledajte i učite...

Iako nije imala vremena da se našminka, Gwyneth je ulovila sekundu da okine selfie u avionu i ne moramo reći koliko dobro izgleda. 

Klubu žena koja se već desetljećima ne mijenjaju može se pridružiti i pjevačica Jennifer Lopez koja je u ovom videu objasnila kako izgledaju trenuci prije njenog showa. 

Pjevačica Nina Badrić u potpunom relax mode-u, naravno bez make up-a. 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr