Nježno brijanje za najosjetljiviju kožu

Nivea For Men predstavlja novo osvježenje za osjetljivu kožu lica - Sensitive losion za njegu nakon brijanja. To je fluid koji se brzo upija i sprječava iritacije uzrokovane brijanjem, umiruje kožu te ostavlja trag muževne svježine.
Vidi originalni članak

Neovisno o metodi brijanja, muškarci s osjetljivom kožom moraju se boriti s crvenilom, iritacijama i ranicama na vratu i licu. Sada konačno mogu odahnuti i bezbrižno se brijati uz Sensitive proizvode s poboljšanom Active Comfort System formulom, koja kombinacijom kamilice, vitamina E i aloe vere jača zaštitni sustav kože i rješava problem iritacije.

Uz Sensitive losion poslije brijanja (44 kn) koji umiruje nadraženu kožu, u kolekciji se nalazi i balzam (48,90 kn) za njegu osjetljive kože koji tenu vraća svježinu i pomaže pri obnavljanju njegova zaštitnog sustava. Za svakodnevnu njegu tu je hidratantna krema (57,50 kn) za osjetljivu kožu koja ekstraktom sladića i kamilice trenutačno ublažava suhoću i zategnutost kože te pruža dugotrajnu hidrataciju i osjećaj ugode. UVA i UVB filterima dodatno štiti lice od opeklina i štetnih utjecaja sunca. Pjena (19,90 kn) i gel za brijanje (27,90 kn) osjetljive kože štite kožu od crvenila i osima i prije samog dodira žileta. Sadrže Active Comfort System formulu s kamilicom i vitaminom E koja omekšava dlake na bradi i umiruje kožu koja se lako iritira. Britvica efikasno prianja što omogućava ugodno brijanje koje ne dovodi do iritacije.

Posjeti Miss7.24sata.hr