Njegujte kosu kavijarom

Zagrebački GT Beauty studio za njegu i oblikovanje kose prvi je u Hrvatskoj predstavio liniju Caviar, proizvode za njegu kose na bazi kavijara. Caviar je proizvod američke tvrtke Alterna, čija je suvlasnica i glasnogovornica poznata glumica Katie Holmes.
Vidi originalni članak

Povodom uvođenja proizvoda u stalnu ponudu zagrebačkog salona u Maksimirskoj ulici, klijentice su mogle uživati u Ritualu, 20-minutnom tretmanu koji uključuje pranje kose posebnim kavijar šamponima te nanošenje kavijar maske uz pomoć posebnog kista. Dok maska djeluje tijekom 10-minutnog tretmana pod vrućom kapom, klijentice se mogu opustiti i uživati u shiatsu masaži te privatnoj glazbi koju omogućava bazen za pranje kose Nutopia, čiji je dizajner slavni Karim Rashid. Nakon pranja kose, koriste se proizvodi za styling ovisno o teksturi kose i željenoj frizuri. Linija dostupnih proizvoda uključuje šampone, maske, regeneratore i proizvode za oblikovanje i styling frizure.

Kavijar je širom svijeta poznat kao luksuzna namirnica, no u posljednje vrijeme se sve šire primjenjuje u proizvodima za ljepotu, kao što su proizvodi za njegu kose i lica. Alternina luksuzna linija proizvoda za njegu kose Caviar ima kremastu strukturu i iznimno blagotvorno djeluje na kosu: hrani je i zaglađuje te istovremeno obnavlja oštećene vlasi pa kosa izgleda zdravo, njegovano i sjajno. Alterna koristi dragocjene prirodne sastojke koji se dobivaju održivim uzgojem i imaju prirodna svojstva koja pružaju prirodnu i potpunu njegu. Dodatno, proizvodi ne sadrže parabene, sulfate, ftalate niti ostale štetne ili nepotrebne aditive te dolaze u ekološkom pakiranju.Filozofija tvrtke jest omogućiti korisnicima visoko učinkovite proizvode koji zaista pružaju obećane rezultate. Rezultat su vrhunske kolekcije proizvoda za njegu kose – spoj prirodnih sastojaka i ekskluzivnih autorskih tehnologija kao što je Enzymetherapy® - sustav koji unaprijeđuje apsorpciju esencijalnih sastojaka koji utječu na povećano stvaranje keratina, koji je neophodan za zdravu i lijepu kosu.

Posjeti Miss7.24sata.hr