“Njegujem svoje tijelo, kao što njegujem duh!”

Jedna od najomiljenijih hrvatskih pjevačkih diva, Nina Badrić, otkrila nam je koji je bio njen prvi kozmetički proizvod, čime njeguje svoje tijelo te što misli o starenju.
Vidi originalni članak

Nina Badrić od početaka svoje karijere njeguje imidž klasične ljepotice i njegovane žene. Nikada nije bila sklona modnim ekscesima, pa je tako i njen make up uvijek vukao na prirodnu ili pak klasičnu stranu. Stoga ni malo ne čudi što je njen prvi make up proizvod bio crveni ruž te što dan ne može zamisliti bez maskare.

“Obožavam kreme Skincode za koje sam nedavno postala zaštitno lice i moram priznati da sam se zaljubila u njih na prvu. U svojoj liniji imaju sve što je potrebno da vaša koža zablista”, otkrila je Nina koja njegu kože smatra iznimno važnom.

“Njegujem svoje tijelo jednako jao što njegujem svoj duh”, izjavila je I dodala, Saloni ljepote u današnje doba nužni su ukoliko želite izgledati dobro. Redovito odlazim na masaže i sve tretmane  u SPA centar Capuccino jer ritam posla kojim se bavim i zahtjevnost ostavljaju ponekad teške tragove na mome tijelu i organizmu i svaka pomoć, uz naravno dobar i kvalitetan odmor, je dobrodošla.”

Iako nikada nije drastično mijenjala boju kose, Nina je na početku karijere imala znatno kraću nego danas. Priznaje da nije sklona eksperimentima s kosom, ali da usprkos tome voli promjene, no to ne znači da je sklona promjenama u vidu estetske kirurgije.

“Osobno nisam do sada poduzimala nikakve estetske korekcije no svakome ostaje pravo na njegov izbor. Postoje li više ili manje opravdani razlozi za to, jesu li korekcije nužne, uljepšavaju li one ljude i čine li ih sretnijima doista nije na meni da sudim. Za sada sam  zadovoljna svojim izgledom i ne namjeravam se podvrgnuti sličnim tretmanima. Znate kako se kaže da su ponekad svi naši nedostaci naše najveće prednosti. Smatram kako je vjerovati u sebe najveća snaga za sve naše uspjehe.”

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr