Nivea Hyaluron Cellular Filler 3u1, micelarna vodica te dezodorans mogu danas biti tvoji - evo kako!

miss7
Vidi originalni članak
  • Vjerojatno već znaš da traje miss7 Value4Money: Beauty natječaj u kojem možeš osvojiti bogate nagrade 
  • Dovoljno je da glasuješ i možeš osvojiti vrijednu Niveinu nagradu
  • Nagrada uključuje njegujući cushion, dezodorans te micelarnu otopinu

U tijeku je Value4Money: beauty natječaj pa si onda vjerojatno upoznata sa činjenicom da svi koji glasaju imaju šansu svaki dan osvojiti vrijednu nagradu. Danas to nije jedan ili dva proizvoda već dijelimo trostruku nagradu za koju se pobrinula Nivea! 

Nivea Hyaluron Cellular Filler 3u1 njegujući Cushion u nijansi Medium

Vjerojatno si i ti gledala ova cushion po cijeni od 139, 90 kuna i mislila si da kupiti, no sad ga možeš osvojiti kao dio vrijedne nagrade. Hyaluron Cellular Filler 3u1 njegujući Cushion čini tvoju kožu ljepšom bez skrivanja ispod slojeva šminke i vrlo je praktičan. Jednostavan je za korištenje, a prednost mu je što može stati u svaku torbicu kako bi ti uvijek bio pri ruci. Procedura nanošenja je jednostavna, a dovoljno je da samo lagano pritisneš baršunasti aplikator na mali spužvasti jastuk ispunjen toniranom tekućinom za njegu te naneseš na lice. Osim što ti omogućuje prirodan izgled, ne možemo zanemariti činjenicu da djeluje protiv starenja zahvaljujući aktivnom sastojku hijaluronske kiseline. 

Nivea Micellar Rose Water, micelarna voda 

Njega lica nam je vrlo bitna, a kako bi tvoja koža zasjala punim sjajem tu je ružina vodica. Ona se od davnina koristila kao prirodni tonik koji osvježava kožu, čini je mekom i hidratiziranom, a i zbog njezine antibakterijske, njegujuće te mirisne moći. Korisna je za njegu svih tipova kože kojima nedostaje vlage, a pokazala se i kao odlično sredstvo protiv bora i za anti-age njegu, a također pomaže ublažiti i spriječiti iritacije kože. Od nas je po ovim svojstvima zaslužila samo pluseve.  Uz nju više nećeš muku mučiti sa skidanjem make upa, a tvoja kože će biti hidratizirana i njegovana. Cijena ovog proizvoda je 49,90 kuna. 

Nivea, Beauty Elixir Deomilk Sensitive sprej 

Svima nam je bitno da možemo živjeti nesputano i bez razmišljanja dignuti ruke u zrak. Za to nam je prvo potreban dobar dezodorans. Upravo iz tog razloga revolucionarna formula Nivea Beauty Elixir deomilk dezodoransa združila je blagodati mlijeka i zaštitnu moć dezodoransa kako bi kožu učinila  lijepom i njegovanom, a  istovremeno joj pružajući 48-satnu zaštitu protiv znojenja i neugodnih mirisa. Pogodan je za korištenje odmah nakon brijanja, a njegovi sastojci umanjuju iritaciju kože i pojavu crvenila.

Do nagrade možeš doći ako posjetiš stranicu našeg natječaja: daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će stići ova vrijedna nagrada. 

Posjeti Miss7.24sata.hr