Nestvarne frizure: Ovakve pletenice nikada niste vidjeli!

Instagram @aurorabraids
Ove kreacije od kose toliko su čarobne da ih se ne bi posramile ni Disneyjeve princeze
Vidi originalni članak

Dvije sestre, Linda (24) i Mia (14) iz Norveške kada su prije dvije godine pokretale zajednički Instagram profil nisu ni sanjale da će postati svjetski poznate i to zbog frizura koje same kreiraju. Točnije, zbog bajkovitih pletenica inspiriranih filmovima i serijama poput Igara prijestolja.

- Pletenice smo naučile plesti još kao jako male, ali tek prije pet godina, kad smo počele proučavati različite YouTube tutroriale, naučile smo plesti nešto zahtjevnije pletenice. Tad smo i počele eksperimentirati s različitim stilovima i s vremenom smo postale opsjednute s pletenjem pletenica - ispričala je Linda za Daily Mail. Danas im za jednostavnije frizure treba tek između 5 i 20 minuta.

No, nakon što pogledate njihove tutoriale riblja kost i drugi popularni oblici pletenica izgledat će vam poput mačjeg kašlja.

Osim YouTube kanala i spomenutog Instagrama djevojke su objavile i knjigu "Bajkovite pletenice i frizure" u kojima otkrivaju čak 70 tutoriala koji će vas voditi kroz svaki korak i gotovo ekspresno od vas napraviti pravu mahericu za stiliziranje kose. No, cure se nisu tu zaustavile nego su u međuvremenu objavile i aplikaciju Flette.

Pletenice koje izgledaju gotovo nestvarno otkrit će vam potpuno novu dimenziju modernog, glamuroznog i romantičnog izgleda, a osim za dnevnu dozu inspiracije, njihovi videi neiscrpan su izvor inspiracije i za mladenke:

Posjeti Miss7.24sata.hr