Natali Dizdar i Zdenku Kovačiček oduševio prvi hrvatski No Make Up party

Bella Event
Za jedinstveni No Make up party u organiziciji Bella Eventa tražila se pozivnica više. Zvijezde su na ovaj originalni event dolazile bez šminke, a tamo su mogle isprobati najnovije make up trendove
Vidi originalni članak

Ovaj party je genijalan, došla sam bez šminke, a otišla s vrhunskim make up-om, rekla je pjevačica Natali Dizdar. Ona se u petak zabavljala na jedinstvenom eventu – No Make Up partyju na 26. katu zagrebačkog Rooftop Laterala s kojeg možete uživati u spektakularnom pogledu na cijeli grad. Na party su bez trunke šminke stigle i primabalerine zagrebačkog HNK-a poput Ive Vitić Gameiro i Natalie Kosovac, a event je uveličala i jedna od najvećih hrvatskih diva Zdenka Kovačiček, koja je, kako kaže, oduševljena ovim zanimljivim eventom koji slavi žensku prirodnu ljepotu, a istovremeno ti daje mogućnost da budeš glamurozna i u trendu s najnovijim make up novitetima.

Glavni sponzor No Make up partyja, dm za naše je celebrityje osigurao beauty cornere s vrhunskim vizažistima, koji su zvijezde šminkale glamuroznom Milani šminkom. Influencerica i pjevačica Stela Rade na party je stigla bez šminke, a nakon beauty tretmana zabljesnula je u potpuno novom izdanju. Stela je nedavno izdala svoj prvi singl „Nije me strah“, a na No make up partyju uživala je s pjevačicom i glumicom Tarom Thaller, pjevačicom Mijom Čičak poznatijom kao Miach i kolegicom Tijom Miljanović.

Upravo zahvaljujući dm-ovim beauty cornerima gošće su dobile savjete za pravilno šminkanje s obzirom na oblik lica, a predstavili su im i najnovije make up trendove kao i beauty trikove, koje mogu svakodnevno primijeniti. I naš poznati modnog sudac, Neven Ciganović upijao je savjete o ljepoti dok se voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos na No make up party došla opustiti i uživati s kolegicama. Pjevačice Neda Parmać i Nika Antolos iz grupe Feminnem na No make up party party također su stigle u prirodnom izdanju i na eventu su se, kažu, izvrsno opustile i zabavile.

Za sve one koje žele prirodan izgled uz manje make up-a, na partyju se pobrinula NIVEA s proizvodom NIVEA Hyaluron cellular Filler 3 u 1, koji ugodno hidratizira kožu, prekriva bore, a daje koži izuzetno lagani pigmentirani sloj. Kako proizvod ispravno koristiti s gošćama No make up partyja podijelila je NIVEA beauty savjetnica.

Voditeljica eventa, Irina Čulinović uzvanicama je predstavila i prednosti korištenja Mastercard kreditne kartice Nove hrvatske banke koja pruža sve funkcionalnosti, od kupovine na rate u zemlji i inozemstvu do podizanja gotovine na bankomatima na rate. Idealan proizvod za svaku ženu, zar ne?

Ovaj spektakularni event okupio je brojne zvijezde, a idejni tvorac i organizator jedinstvenog partyja je mlada marketinška agencija Bella Event.

- Htjele smo organizirati party na kojem je sve obrnuto. Kako obožavamo zabavu, a često nam najteže pada šminkanje i traženje odgovarajućeg outfita na što, poput većina žena gubimo puno vremena, odlučile smo malo okrenuti situaciju. Stoga smo željele organizirati opušten party na koji svi pa i naše zvijezde dolaze bez šminke. Ovaj party tek je prvi u nizu ovakvih originalnih evenata – zaključile su Silvija Surać, Danijela Bačmaj i Romana Vukadin iz agencije Bella Event.

Posjeti Miss7.24sata.hr