Nars je lansirao ruž za usne inspiriran izvornom kolekcijom iz 1994. - ne znamo koja nijansa je ljepša

Instagram @tylynnnguyen
Vidi originalni članak
  • Od svog osnutka 1994., Nars je proizveo brojne kultne formule koje su postale neizostavan dio brojnih makeup kolekcija
  • Sada brend slavi 30. obljetnicu postojanja lansiranjem novog ruža za usne s odvažnim imenom “Explicit”
  • S 28 nijansi među kojima možemo birati, NARS nudi cijelu paletu ruževa koja odgovara svakom raspoloženju i prilici
  • Pročitaj više: 10 kultnih crvenih lakova za nokte kojima se uvijek iznova vraćamo jer su bezvremenski

Nars već tri desetljeća privlači pažnju drskim imenima proizvoda i iznimno dobrim makeup formulama. Možemo uzeti najpopularniju nijansu rumenila brenda koja se zove Orgasm, a radi se o univerzalnoj svjetlucavo ružičastoj nijansi. Ili Climax, njihovu legendarnu maskaru za produljivanje trepavica. Tako je ove godine, povodom 30. obljetnice brenda, osnivač i kreativni direktor François Nars, inspiriran prvim proizvod brenda ikad, lansirao je novu verziju ruža za usne koji, naravno, dolazi u paru s odvažnim, nestašnim imenom “Explicit”.

Beauty Žene na TikToku više ne koriste korektore za prekrivanje podočnjaka jer su našle bolju alternativu

Od svog osnutka 1994., Nars je proizveo brojne kultne formule

Od male kolekcije ruževa za usne, Nars je prerastao u globalni beauty brend, ali njihova je misija oduvijek bila ista - osnažiti ljude da se izraze i prihvate svoju individualnost. Originalni ruž za usne nije bio jednokratno čudo za brend. Od svog osnutka 1994., Nars je proizveo brojne kultne formule koje su brzo postale neizostavan dio kolekcija vizažista i rutina raznih makeup entuzijasta. Među njima su proizvodi poput Radiant Creamy korektora i Light Reflecting pudera.

Explicit ruž za usne je moderna evolucija originalnog Nars ruža za usne. Nudi prekrasan raspon nijansi, iznimnu formulu i luksuzno pakiranje što ga čini istaknutim proizvodom u kolekciji brenda. Njihov prvi ruž za usne bio je toliko revolucionaran i omiljen da i danas postoji u nizu nijansi i s raznim finišima - sjajnima i mat. Kako bi proslavili prekretnicu, Nars je angažirao R&B zvijezdu Ciaru i glumice Camilu Morrone i Pom Klementieff kao prve globalne ambasadore brenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NARS Cosmetics (@narsissist)

Beauty U dm su stigla sunkissed rumenila za osunčan izgled kože, čak i ako ne voliš provoditi sate na suncu

Luxe Comfort kompleks sastojaka

Jedna od značajki Explicit ruža za usne je njegov Luxe Comfort Complex. Ova napredna formula osigurava da ruž “zagrli” naše usne i pruži im lagano, srednje do potpuno prekrivanje. Prožet uljem sjemenki šipka i hijaluronskom kiselinom, zadržava vlagu, dajući usnama gladak, hidratiziran izgled koji traje.

Color Sculpt tehnologija

Još jedna inovacija u liniji Explicit ruževa za usne je Color Sculpt tehnologija koja je osmišljena za oslobađanje intenzivne boje koja usnama daje dodatnu dimenziju. Oblik ruža, s preciznim vrhom, olakšava definiranje i oblikovanje usana, osiguravajući besprijekornu primjenu svaki put. Bilo da se odlučiš za odvažan makeup look ili prigušeniju šminku za svakodnevno nošenje, Color Sculpt tehnologija nam pomaže postići savršeni finiš.

Beauty Omiljeno sjajilo za usne brojnih Hrvatica sada dolazi i s okusom ananasa - čak je i pakiranje preslatko

Cijela paleta mogućnosti

S 28 nijansi među kojima možemo birati, NARS nudi cijelu paletu ruževa koja odgovara svakom raspoloženju i prilici. Od odvažnih crvenih do suptilnih nude, postoji nijansa za svakoga. Profinjeno pakiranje ruža za usne može se i ponovno puniti, što dodaje element održivog luksuza ovom proizvodu. Ruž je otporan na razmazivanje i njegova formula osigurava da ostane savršen cijeli dan, od jutarnjih do kasnih, večernjih sati. Dostupni su za kupovinu na linku, a cijena jednog ruža je 40 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NARS Cosmetics (@narsissist)

Beauty Nikad lakše do prirodno popunjenih obrva otpornih na vodu i znoj! U dm je stigao još jedan hit novitet

Posjeti Miss7.24sata.hr