Napravite pramenove za 30 min

Studio Etra
Odlazak u frizerski salon u većini slučajeva iziskuje mnogo vremena. A želite li i pramenove, tada se trajanje samo produljuje. Sada je dugom sjedenju u frizerskoj stolici došao kraj, jer možete napraviti pramenove za samo 30 minuta. Sve o njima otkrila nam je Petra Granić iz Studija Etra.
Vidi originalni članak

"Sve više žena teško pronalazi vrijeme za dugotrajne posjete salonu, a na svu sreću sada je tome došao kraj! Novi Matrix Colographics pramenovi su gotovi za 30 minuta", objašnjava Petra Granić iz studija Etra.

'Lunch Time' aplikacija pramenova, kaže Petra, posvjetljuje i tonira kosu do željenog tona, bez obzira je li pije bila tretirana bojom ili ne, a jedna od njenih prednosti je upravo ta što nije potrebno dugo čekati da boja odreagira na kosi.

"Nema ni stavljanja preljeva kako bi se neutralizirala boja, a nanošenje, držanje i ispiranje gotovi su u rekordnom roku", tvrdi naša sugovornica.

Tajna se krije u proizvodu koji sadrži prah s provitaminom B5 koji njeguje kosu, promotor u dvije jačine te toner u četiri nijanse koje u sebi sadrže omegu 3 i omegu 6 koje dodatno hrane kosu. Tonovi su prilagođeni različitim tipovima žena, pa tako postoje nijanse 'extra cool', 'cool', 'neutral' i 'warm'. Nakon nanošenja proizvoda, pramenovi se zagrijavaju fenom te se tako boja brže 'hvata' za kosu, a omogućuje promjenu do 10 nijansi.

"Njegujući sastojci pomažu u zaštiti kose te je čine podatnijom i boljom, tako da nema dodatnog isušivanja pramenovima, ovo je prvi takav proizvod koji daje efekt blajha, a da pritom odmah i tonizira nijansu i to sve u 10 minuta", kaže Petra.

Cijena pramenova je od 200 do 350 kn.

Posjeti Miss7.24sata.hr