Napravi "chignon" punđu poput Vojvotkinje od Cambridgea

Guliver Image/Getty Images
Uz onako predivnu haljinu, dostojnu božice, kakvu je Kate Middleton nosila na premijeri novog filma o Jamesu Bondu, morala je ići i odgovarajuća frizura. Najljepša engleska princeza ovaj se put odlučila na svečanu punđu, koju je naglasila bogatim naušnicama.
Vidi originalni članak

Riječ je o takozvanoj chignon punđi s dodatkom šiški koje su padale sprijeda. Kada je Kate prije dva mjeseca napravila šiške, mnogi nisu bili zadovoljni tim odabirom i prozvali su tu odluku velikim zaokretom u njenom stilu. No, kako vrijeme odmiče, vidimo da ih Kate nosi savršeno.

Vojvotkinja nema klasične šiške koje gusto padaju sprijeda, prekrivajući čitavo čelo sve do obrva, nego one koje nosi s razdjeljkom sa strane. Iako bi ova frizura odlično izgledala i s gustim šiškama koje prekrivaju čelo, one s razdjeljkom također izgledaju efektno.

Što se tiče sam punđe, ovaj tip punđe možete napraviti i vi. Iako je uvijek bolje otići kod frizera da od vaše kose zaista napravi malo umjetničko djelo, mi ćemo vam dati savjete kako da što sličniji look Kateinom, dobijete sami. Sve što trebate su četka, ukosnice i lak za kosu.

Kosu začešljajte prema iza, podijelite je u tri dijela, odnosno u tri pramena, a  onda od srednjeg pramena napravite punđu. Taj srednji pramen je osnova frizure. Pramen s lijeve strane, obavit ćete oko punđe, a isto ćete napraviti i s pramenom s  desne strane. Donosimo vam i tutorial kako da napravite ovu frizuru koja će biti idealna za svadbe, krizme, ali i poslovne prigode. 

Posjeti Miss7.24sata.hr