Najveći trend manikure ide na ruku kreativkama - ovi nokti su sve samo ne dosadni

Instagram@themaniclub Neobične ideje za manikuru
Vidi originalni članak
  • Ako si željna kreativnosti, posebno kada je riječ o lakovima za nokte, na pravom si mjestu
  • Ove sezona najjači su trend različito obojeni nokti, bilo da na ruci složiš paletu jesenskih nijansi, smeđ, žute i crvene (poput jesenskog lišća), bilo da nokte obojiš u sasvim suprotne tonove, tirkiznu, rozu, bijelu
  • No to nije sve, nosi se i raznobojna francuska manikura i nail art - na svakom noktu drukčiji

Jedna od dobrih strana lockdowna je dodatno vrijeme za kreativnost, što bi moglo objasniti trend noktiju različitih boja koji se pojavljuju na društvenim mrežama. Nail artisti usavršavaju svoje vještine - koje uključuju ilustracije koje izgledaju kao prava umjetnička djela, kromirane manikure, neonske boje i toliko različitih vrsta manikure. Možda samo želiš izaći iz zone komfora i posegnuti za malo uzbuđenja, makar uz pomoć noktiju? Eklektičan pristup manikuri prvi je službeni trend noktiju 2021. 

Naravno, Skittles nokti i ombré bili su u trendu posljednjih godinu dana, ali čini se kako nisu tu da se zadrže. Pretraživanja Instagrama za ono što se naziva "indie nokti" - tretirajući svaki nokat kao vlastiti individualni dizajn - porasla su ove godine. Kako god nazvali trend, ne može se poreći koliko je sladak (i ​​jednostavan). U nastavku ti donosimo nekoliko popularnih dizajna koje možeš pokazati manikerki. Ili još bolje, možeš i sama pokušati napraviti neke od ovih dizajna. 

Svaki ima svoju boju

Svaki nokat ima svoju boju, ali svi vole tople jesenske. Ovo je usklađena paleta.

Ako ti je Barbie ružičasta previše ljetna, ublaži je ombréom do svijetlije boje. Isprobaj jarko ružičastu za svoj najsjajniji nokat i pomiješaj je sa sve većim količinama bijele za ostatak svoje manikure.

Malo šljokica...

Dok gradijent ili ombré manikura koristi različite tonove iste boje, Skittles manikura je nasumični asortiman noktiju različitih boja koji će ti izmamiti osmijeh. 

French manikura u različitim bojama

Lude boje spojene s francuskom manikurom dobivaju novu dimenziju. Učini ih još odvažnijima s metalik sjajem.

Life&style 13 najljepših boja za nokte koje će se nositi ove jeseni, inspiriraj se!

Zamijeni klasičnu francusku manikuru s asortimanom pastelnih vrhova. Neprecizni, nesavršeni rubovi čine je još zabavnijom. 

10 noktiju, 10 umjetničkih djela

Zamisli svoje nokte kao bilježnicu i svaki počasti malim crtežom. Jin i jang, kovitlaci i šahovnice su laki za napraviti, ali izgledaju savršeno. 

Neka tvoj (virtualni) izlet u muzej umjetnosti bude tvoj vodič i uživaj u mnoštvu boja, oblika i dizajna. 

Mat nokti nadolazeći su trend kada je jesenska manikura u pitanju. Odmah smo poželjele jedne!

Ova kolekcija mješovitih ispisa izgleda impresivno, ali zapravo ju je nevjerojatno lako ponovno stvoriti. Sve što je potrebno je nekoliko paketa naljepnica i spremna si. 

Evo još jednog načina da se cvjetni motiv osjeća kao osvježenje.To možeš učiniti s bilo koje dvije boje, ali postoji nešto u crnoj i bijeloj koja djeluje posebno moderno.

Life&style Urnebesno! 13 milijuna pregleda ima tip s akrilnim noktima koji pokušava obaviti svakodnevne poslove

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr