Najlošije izdanje Leighton Meester dosad

Guliver Image/Getty Images
Na Met Gala večeri sve poznate zvijezde su odlučile zablistati, neke s više, a neke s manje uspjeha. Najneugodnije iznenađenje večeri bila je Leighton Meester koja se prepustila čarima solarija ili kreme za samotamnjenje.
Vidi originalni članak

Leighton Meester je, kao i njen lik iz Gossip Girl Blair Waldorf, uvijek bila modna odlikašica. Vješto je koketirala s trendovskim make upom i svojom klasičnom frizurom. Njene kombinacije su bile hrabre i seksi, ali ne i jeftine. Upravo zato najviše čudi njen make up za Met Gala večer.

Prva stvar koja nam upada u oči je njezin ten. Leighton je ponata po svojoj gotovo aristokratskoj puti, ali za ovu svečanu večer je itekako pretjerala sa solarijem ili kremom za samotamnjenje. Njen ten ne izgleda preplanulo i zdravo, nego jednostavno narančasto. Da stvar bude još gora, odabrala je Marchesinu raskošnu čipkastu haljinu u bež i zlatnim nijansama koja se doslovce stopila s tenom.

Pomogao nije ni make up. Ruž boje vina je definitivno pretežak za ovo proljetno vrijeme, a vizažist je očigledno pretjerao i s količinom shimmera, pa Leighton izgleda znojno i masno, umjesto da ima tzv. J.Lo glow, koji je vizažist vjerojatno želio postići. Čak i ako je Leighton bila trendovska štreberica, čini se kako je na ovom ispitu pala. Više sreće drugi put.

Posjeti Miss7.24sata.hr