Najbolji make up proizvodi do 100 kuna by Dajana Pajkić

miss7
Naša poznata vizažistica odabrala je pregršt proizvoda u čiju djelotvornost se kune, a cijena nijednoga ne prelazi 100 kuna - koliko je to dobro?!
Vidi originalni članak

Dajana Pajkić, neupitno, jedna je od domaćih vizažistica čiji rad obožavamo pratiti. Prisutna je na našoj sceni već godinama, a osim Severine (koju šminka tako dobro da umremo od sreće!), obožavaju je i mnoge druge celebsice, kao i modni mediji gdje redovito sudjeluje u izradi modnih i beauty editorijala. Za Dajanu možemo reći da je jedna od onih visažistica koja fantastično napravi podlogu na licu, a zatim se ne libi koristiti boje i inovativne nove formule kako bi svoju kreativnost što jasnije iskazala. Uz to, vraški dobro zna izabrati i preporučiti proizvod, bilo da je drogerijski ili high-end, a baš zato smo joj odlučili dati challenge: Pronaći nam make up koji će biti fantastično dobar, a da košta do 100 kuna - ni lipu više! Misliš li da je uspjela?

"U posljednjih nekoliko godina primijetila sam kako su jeftiniji, drogerijski brendovi postali puno bolji i kvalitetniji u odnosu kakvi su nekad bili. Tržište je ogromno i konkurencija je velika pa da bi opstali svake godine pa čak i sezone moraju nuditi nešto više i bolje. Iz tog razloga podržavam korištenje takvih brendova jer se zaista mogu pronaći proizvodi koji su za malo novca itekako dobri. Ono na čemu osobno nikad ne bih štedjela su puderi i njega kože. Kad je ten zdrav, lijep i blistav onda se s ostatkom makeupa možete igrati kako god neka prilika zahtjeva. U svakom slučaju istražujte, Isprobavajte i kombinirajte jer mogućnosti su gotovo beskonačne", podijelila je s nama Dajana, a sada se bacamo na make up.

1. NYX Gotcha Covered Concealer "Beige 03" - 51,90 kn (Diviana Cosmetics)

"NYX korektori su mi potpuno otkriće. Pogotovo boja "beige 03" jer savršeno prekriva podočnjake i paše gotovo svim tonovima kože. Gust je i kremast, pa ga treba jako malo, vrlo lako se nanosi i jako je dugotrajan."

2. L'Oreal Magic Skin Beautifier Anti-Redness BB Cream - 51 kn (Amazon)

"BB L'Oreal mi je jedan od dražih proizvoda zato što prekriva i neutralizira crvenilo kože, a pritom je jako lagan i prozračan, stoga ga možete nositi samostalno za svaki dan ili ga možete nadograditi tekućim puderom za jače prekrivanje."

3. Maybelline Eyestudio Colortattoo 24HR Cream Gel Eye Shadow - 42,90 kn (Müller)

"Maybelline kremasta sjenila su odlična jer su dugotrajna i jako postojana, a neke neutralne nijanse možete koristiti kao podlogu za sjenilo kad vam je potrebno da taj makeup traje 0-24 :) Imaju zanimljive boje s kojima se također možete poigrati!"

4. Maybelline Brow Precise Micro Pencil "Deep Brown" - 44,90 kn (dm)

"Olovka za obrve. Odlične nijanse, tekstura i pigment. Jednostavne za nanošenje i praktične jer s jedne strane je olovka, a s druge češljić."

5. Bourjois Rouge Edition Velvet Liquid Lipstick - 89,90 kn (Bipa)

"Bourjois ruževi. Odličan pigment i postojanost. Široka paleta nijansi i ugodan osjećaj na usnama."

6. Maybelline The City Mini Palette x Shayla - (uskoro)

"Odlična kombinacija nijansi. Sadrži i shimeraste i mat tako da se možete poigrati i kombinirati ih zajedno, kao i svaku zasebno."

7. Labello Blackberry Shine - 15,54 kn (dm)

"Meni jedan od najdražih proizvoda ikad! Koristim ga svakodnevno i za sve prilike. Paše mi ta crvenkasta nijansa koju mogu iskombinirati uz sve, pa i one dane kad mi fali inspiracije, jer Labello uvijek spasi stvar."

 

Posjeti Miss7.24sata.hr