Nadogradi večernju njegu kože jednim od ovih 7 top noćnih seruma - ključni su za pomlađivanje

Instagram @cajmel
Vidi originalni članak

Bez obzira na to je li tvoja koža suha, masna ili sklona aknama, uključivanje seruma kvalitetnih formula u rutinu njege kože je neophodno. Ovi snažni eliksiri mogu dostaviti ključne sastojke, poput vitamina C ili hijaluronske kiseline, duboko u kožu. Vjerujemo da već imaš određene serume koje koristiš u jutarnjim satima, kao i one koje nanosiš na lice prije spavanja, no specijalizirane formule mogu činiti čuda dok spavamo.

Beauty Bestselling parfem Missing Person očarao je #PerfumeTok, a sada je dostupan i kao ulje za tijelo

Koja je razlika između dnevnih i noćnih seruma?

Serumi koje se preporučuje koristiti danju formulirani su za zaštitu kože od agresora iz okoliša poput slobodnih radikala, UV zraka i zagađenja. Često sadrže antioksidanse poput vitamina C za neutralizaciju oštećenja, a tu su i hidratantni sastojci poput hijaluronske kiseline za jačanje zaštitne barijere kože. S druge strane, noćni serumi osmišljeni su za obnavljanje i pomlađivanje kože sa sastojcima poput retinola i peptida koji se usredotočuju na staničnu obnovu i poticanje proizvodnje kolagena. Oni čine to da naša koža do jutra izgleda osvježeno i revitalizirano.

Beauty Sydney Sweeney vjerna je hidratantnoj kremi od 11 eura - koja se proda svake 23 sekunde

Noćni serumi za ciljanje raznih “nedostataka”

Najbolji noćni serumi su kreirani posebno za rješavanje specifičnih problema s kožom. Bilo da se želiš riješiti finih linija, bora, hiperpigmentacije ili dehidracije, postoji noćni serum formuliran za razne potrebe kože. Ovi proizvodi djeluju zajedno s prirodnim procesima oporavka našeg tijela tijekom noći i tako nam omogućuju primjetnu razliku u izgledu kože svako jutro.

Kako odabrati pravi noćni serum?

Važno je potražiti sastojke koji ciljaju na naše primarne brige, bilo da se radi o usporavanju pojave znakova starenja, hidrataciji ili posvjetljivanju mrlja. Savjetovanje s dermatologom također će pomoći u kreiranju personalizirane skincare rutine kako bismo na najbolji mogući način poboljšali mehanizme prirodne obnove svoje kože i postigli željeni sjaj. Uključivanje noćnog seruma u večernju rutinu njege kože može biti transformativno. Upravo zato smo u nastavku izdvojili 7 specijaliziranih formula koje te neće razočarati.

CeraVe Resurfacing Retinol Face Serum

Beauty Jedan proizvod koji svi trebamo u svom neseseru ljeti - za sjaj preplanulog tena i neodoljiv miris!

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate Moisturizing Face Oil Serum

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi Recovery Complex Face Serum

Beauty Pureća koža, urasle dlačice i prištići po tijelu - ovaj proizvod je najbolji izum ikad i riješit će sve ove probleme

Osea Seaglow Overnight Serum AHA Treatment

Eucerin Hyaluron-Filler Night Peeling Serum

Beauty The Ordinary je napokon lansirao prve proizvode za njegu tijela - stigle su čak 3 različite formule!

NIVEA Q10 Power noćni serum protiv bora

Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate

Posjeti Miss7.24sata.hr