Muškarci koji lakiraju nokte - novi trend?

Gulliver Image/Getty Images
Na Palm Springs Festivalu, popularni glumac Brad Pitt pojavio se sa šareno nalakiranim noktima, ali takav zanimljiv detalj nije odlika samo zgodnog Brada. Brojni poznati muškarci vole oslikane nokte i čini se kako taj beauty trend više nije rezerviran samo za žene.
Vidi originalni članak

Brad je imao svaki nokat nalakiran u drugoj nijansi, uključujući i više boja po jednom noktu.

Mnogi su komentirali kako je vjerojatno dopustio svojoj djeci da se poigraju, ali zadivljujuće je kako nakon igre nije uzeo aceton, već je s tako ukrašenim rukama došao na filmski festival.

Ali, kao što smo već spomenuli, Brad nije jedini. Glazbenik i glumac te oskarovac Jared Leto poznat je po svom specifičnom modnom izričaju, a prošle godine se također pojavio na crvenom tepihu s noktima nalakiranim u trendi pastelnim nijansama žute, crvene i narančaste boje.

Roker Marilyn Manson je lakirane nokte uklopio u svoj stil, a posebice preferira crnu boju, međutim i metalik nijanse boje trule višnje. Moglo bi se reći kako su nalakirani nokti postali i zaštitni znak popularnih rokera, a među njih možemo bez problema ubrojiti i domaćeg glazbenika, Damira Urbana. Poznati pjevač iz Rijeke nema problema ni s nošenjem suknji i haljina, kako privatno, tako i za scenske nastupe, a crno nalakirani nokti posebno su upečatljiv detalj.

Iako nalakirani muški nokti izazivaju svakojake reakcije i komentare, ne vidimo ništa negativno u tom stilu izražavanja i svojevrsnog ukrašavanja. Žene su već odavno prigrlile mušku modu i trendove, pa stoga ne čudi ni što se muška emancipacija razvija u takvom smjeru.

U galeriji detaljnije pogledaj fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr