Možeš sama kreirati bilo koju boju balzama za usne uz ovaj fora trik s TikToka

Pexels / Photos Jaro Foto: Pexels / Photos Jaro
Vidi originalni članak
  • Novi TikTok beauty trik uključuje stvaranje personaliziranih nijansi balzama za usne uz pomoć vazelina i sjenila za oči
  • Ovaj bezvremenski makeup trik popularan je još od 1980-ih i 1990-ih
  • Omogućuje nam kreiranje beskonačno mnogo boja i eksperimentiranje s različitim finišima za jedinstvene makeup lookove
  • Pročitaj više: Ako ovaj jedan proizvod ne uključiš u svoju skincare rutinu u 20-ima, mogla bi požaliti kasnije

Jesi li umorna od potrage za savršenom bojom balzama za usane? Najnoviji TikTok beauty trik omogućuje nam stvaranje raznih nijansi balzama za usne koristeći dva proizvoda koja sigurno već imaš u svojoj kozmetičkoj torbici. Ova tehnika oduševila je makeup entuzijaste jer nudi beskrajne mogućnosti za personalizirane boje usana.

TikTok hack koji donosi revoluciju u boji usana

@mattloveshair nedavno je na svom TikToku podijelio genijalan makeup trik. Ova jednostavna, ali učinkovita metoda uključuje samo dva proizvoda: vazelin i sjenilo za oči. Da bi kreirala željenu boju balzama za usne, potrebno je uzeti malu količinu vazelina na prst, umočiti ga u odabranu boju sjenila, a zatim smjesu nanijeti izravno na usne.

@mattloveshair tiktok teaches me the coolest #makeuphacks 💄 @Rutuja J 💄❤️ #lipcombo #makeup ♬ Or What - NLE Choppa & 41

Beauty Taylor Swift zamijenila je svoj prepoznatljivi crveni ruž za nijansu koja je kao stvorena za jesen

Rezultat je custom-made boja usana koja savršeno pristaje uz sjenilo koje si nanijela na oči ili samo stvara tvoju vlastitu jedinstvenu nijansu balzama koja će biti u fokusu makeup looka. Ova tehnika omogućuje ti eksperimentiranje s bezbrojnim kombinacijama boja i daje ti slobodu da kreiraš nijansu za usne koja savršeno nadopunjava tvoj cjelokupni izgled.

Savjeti za dodatno usavršavanje ove tehnike

Kako bi sačuvala svoju paletu sjenila, donosimo još neke dodatne savjete. Možeš primjerice, malu količinu sjenila u prahu nježno strusiti uz pomoć drške makeup kista i staviti ga na čistu površinu prije nego što ga pomiješaš s vazelinom. Ova metoda pomaže u održavanju čistoće palete. Također, možeš upotrijebiti čisti štapić za uši da pokupiš malo sjenila, zatim dodaš vazelin i naneseš mješavinu na usne. Ova tehnika omogućuje preciznije miješanje i nanošenje. Na kraju, nemoj se bojati eksperimentirati s različitim finišima sjenila kao što su mat, svjetlucava ili metalik sjenila, kako bi stvorila raznolik izgled usana. Ovo eksperimentiranje može ti pomoći stvoriti zaista jedinstvene i personalizirane boje za usne.

Beauty Omiljeni proizvod za njegu usana Lily Collins košta samo 4 eura i evo gdje ga možeš kupiti

Zapravo se radi o ponovnom oživljavanju bezvremenskog makeup trika

Iako je ovaj trik iznova stekao popularnost na TikToku, zaljubljenici u ljepotu brzo su istaknuli njegovu dugogodišnju povijest u svijetu šminke. Komentari na video kreatora @mattloveshair otkrivaju nostalgičnu povezanost trika s prošlim desetljećima. Jedan se korisnik prisjetio kako je to radio 1980-ih jer je to predložio magazin Seventeen, dok se drugi prisjetio sličnih savjeta YM magazina 1990-ih. Ove reakcije naglašavaju bezvremensku prirodu, ali i učinkovitost ovog beauty trika. Fascinantno je vidjeti kako se tehnika koja je bila popularna prije nekoliko desetljeća ponovno pojavila i zaokupila pozornost nove generacije makeup entuzijasta.

Beauty U Douglas je stigao e.l.f. Cosmetics! Top 5 proizvoda koje naručujemo prije nego se rasprodaju

Izrazi svoju kreativnost kroz custom-made boje za usne

Miješanjem vazelina sa svojim omiljenim sjenilima, možeš stvoriti beskonačan niz boja za usne prilagođene tvom stilu i preferencijama. Bez obzira na to želiš li suptilnu nude boju ili hrabru, živopisnu nijansu s glitterom, ova ti tehnika omogućuje eksperimentiranje i kreiranje savršene nijanse. Uz to, ova DIY tehnika bojenja usana ne samo da štedi novac, već potiče kreativnost i samoizražavanje. Tvoja savršena boja usana možda se samo krije u tvojoj paleti sjenila! No, nemoj zaboraviti testirati ovu metodu prvo na maloj površini kože prije nego što naneseš mješavinu na usne, osobito ako imaš osjetljivu kožu. Osim toga, sretno s miješanjem boja!

Beauty Ovaj viralni lip stain se nanese pa oguli s usana, a boja traje cijeli dan i otporna je na sve - od ispijanja kave do plivanja!

Posjeti Miss7.24sata.hr