Možeš li vjerovati da ove poznate cure imaju tanku kosu?

Getty Images
Slavne cure se, baš kao i mnoge od nas, svakodnevno bore s problemima tanke i slabe kose. Očito imaju jako dobre trikove kad to tako dobro skrivaju, ali ne brini - mi smo ih otkrili i pronašli efikasna rješenja
Vidi originalni članak

Što zvijezde sa tankom kosom imaju, a da mi nemamo? Apsolutno ništa, osim dobrih trikova, odgovarajućih frizura i super proizvoda. "Pametna" frizura pomoći će i najtanjoj kosi, a posebnu pozornost trebaš posvetiti proizvodima za njegu kose, kao i preparatima za njezin rast. U nastavku donosimo 5 slavnih ljepotica sa tankom kosom čije će ti frizure, savjeti i trikovi puno pomoći u njezi i stiliziranju svoje. 

Jessica Alba

Nije ni Jessica Alba savršena, ako si to slučajno mislila. Godinama muku muči s tankom kosom, ali to nitko nikad nije primijetio. Jessica je svojevremeno otkrila da je njezin trik u boji koju bira za svoju kosu. Tanka kosa najbolje dobiva volumen uz tehnike poput ombrea i balayagea, gdje vlasište ostaje zatamnjeno te se stvara volumen zbog optičke varke. 

Jessica Alba

Rosie Huntington-Whiteley

Lijepa Rosie volumen svojoj tankoj kosi dodaje uz pomoć sprejeva i lakova te preparata za "neuredni" look. Uz dobre proizvode za volumen, kosi možeš vizualno dodati malo gustoće, sjaja i bujnosti.

Rosie HW

Jennifer Aniston

I Jennifer Aniston jedna je od slavnih ljepotica s tankom kosom. Nama Jen uvijek ima besprijekornu kosu, ali to je zato što ju ona njeguje iznutra. Jennifer jede zdravo, pazi na prehranu i bira namirnice koje učvršćuju njezinu tanku kosu. Među njima je zeleno lisnato povrće, losos, avokado i puno, puno proteina. I naravno kod kuće kosu njeguje pravim proizvodima.

Jennifer Aniston

Kendall Jenner

Nitko tako dobro ne nosi ravnu kosu s razdjeljkom po sredini poput cura s tankom kosom. Najbolji primjer za to nam je Kendall Jenner koja se na crvenom tepihu pojavljivala uglavnom baš s ovakvom frizurom. Dapače, za ovakvu kosu volumen nije niti poželjan, samo je važno da je kosa svježe oprana! Ako imaš tanku kosu, onda je odabir odgovarajućeg šampona i regeneratora itekako važan jer joj pogrešni preparati mogu samo dodatno naškoditi. Vichy ima rješenje za žene koje imaju problem sa prorjeđivanjem kose, nedostatkom gustoće i mase kose, a žele je ojačati.

Vichy Densi-Solutions linija - šampon, koncentrirana njega i balzam za tanku i slabu kosu

U Dercos Densi-Solutions liniji nalazi se šampon stvoren baš za tanku i slabu kosu s problemom stanjivanja, koji uklanja nečistoće s vlasišta i revitalizira kosu od korijena te joj vraća jačinu i debljinu. Također, u liniji se nalazi i koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu koja djeluje na povećanje gustoće kose te balzam koji kosu i vlasište čini otpornijima. 

Kendall Jenner

Cameron Diaz

Cameron rijetko češlja kosu. Možda to zvuči čudno, ali previše četkanja može oštetiti i oslabiti tvoju tanku kosu. Za cure tanke kose preporučuje se da prvo kroz kosu dobro prođu prstima, a zatim lagano okruglom četkom prođu kroz dijelove koje treba dodatno počešljati. I naravno, i ona ima prave preparate koji joj pomažu u kućnoj njezi.

Cameron Diaz

SPONZORIRANI SADRŽAJ: MISS MIND ZA MISS7

Posjeti Miss7.24sata.hr