Moja najveća beauty pogreška: Antonia Matković Šerić

Instagram
Prelijepa Pavelova pjevačica poznata je po svojim transformativnim mogućnostima, posebice na području šminke. Upravo zato, zanimalo nas je je li ikad imala kakvu generalnu beauty pogrešku
Vidi originalni članak

O Antoniji Matković Šerić ovih dana svi pričaju s obzirom na to da se uz nju veže misteriozan projekt Tonka. Tko je u stvari Tonka?! Njen novi solo projekt u kojem potpuno bježi od Pavel estetike i okreće se nečemu poprilično neočekivanom, pjevnom i plesnom - i to je to što nam je htjela otkriti. Najavni singl "Bolji smo" svjetlo dana ugledat će u 15. rujna, a spot nekoliko dana kasnije. No do tada, vratimo se na beauty pogrešku. Naime, imala ju je, i napravila ju je s kosom - problem su bile šiške!

"Ovo su dvije fotke od prije cca. 3 godine, kad sam imala bob frizuru sa šiškama, i to smatram razdobljem u kojem mi kosa baš i nije bila najjači adut, dapače, nikako mi se nije sviđala. Šiške jednostavno nisu za moj tip kose, i jedva sam čekala da narastu. Nakon toga su me profesionalni frizerski saloni, poput salona 'Colette' s kojim surađujem neko vrijeme, uzeli u svoje ruke. Oblik frizure kojeg sad imam odgovara mom tipu kose i cjelokupnom stilu, uvijek mi je u planu raditi promjene, što bojom, što frizurom, ali isključivo uz moje stručne savjetnike", otkrila nam je Antonia.

Frizura joj je zaista neobično stajala - toliko ćemo se složiti!

Posjeti Miss7.24sata.hr