Mistična kolekcija Artdeco make upa

Očaravajuće nijanse inspirirane retro stilom kriju se u jesenskoj kolekciji Artdecoa pod nazivom Mystic Garden. Tamne nijanse crvene, ružičaste, fuksije i ljubičaste su hit sezone, a najbolje od svega je što te nijanse pristaju svima.
Vidi originalni članak

Ružičasto rumenilo, puder koji ne opterećuje kožu ili duboke i raskošne nijanse ruža za usne? Zašto ne sve odjednom, jer Mystic Garden je kolekcija koja se ističe ne samo toplim jesenskim tonova, nego i njegujućim sastojcima.

Vaš ten će zablistati zahvaljujući hidratantnom mineralnom puderu i ružičastom rumenilu koje pristaje svim nijansama kože. Kolekcija sadrži i prepoznatljivi box sjenila s cvjetnim motivom u koji možete staviti nijanse po želji. Sjenila u smeđim, bež, ljubičastim i bordo nijansama istaknut će vaše oči zajedno sa smeđim tušem, olovkama za oči i sjenilom u prahu s integriranom spužvicom. All In One maskara pobrinut će se da vaše trepavice budu duge i istaknute.

Usnice možete istaknuti Perfect Color i Art Couture ruževima ili pak hidratantnim sjajilom. Prije nanošenja ruža uokvirite ih usne olovkom za uredan i profesionalan dojam. U Mystic Garden liniji nalaze se i četiri boje lakova za nokte koji pristaju uz klasičan stil odijevanja.

Cijene proizvoda i cijelu kolekciju pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr