miss7 i Vichy

Instagram/Nives Celzijus
miss7 je u suradnji s Vichyem za članice miss7 kluba pripremio 30 poklona. Registrirajte se kako biste i vi dobili prilku osvojiti 15 najnovijih Vichy Slow Age fluida i 15 Vichy slow age kreme za lice. Vrijeme ne možemo zaustaviti ali možemo usporiti njegov utjecaj na kožu!
Vidi originalni članak

Iako vrijeme ne možemo usporiti možemo djelovati na neke njegove čimbenike. Barem tako tvrde stručnjaci iz Vichyja iz čijeg laboratorija stižu dva revolucionarna proizvoda. I imaju jedan jedini zadatak -  svakoj ženi borbu s borama učiniti jednostavnom.

Jedan od dva spomenuta borca protiv bora je najnoviji Vichy fluid pri kojem je prvi puta objedinjen probiotički sastojak bifidus, ekstrakt korijena bajkalske kapice antioksidacijskog djelovanja, koji se u Kini koristi već 2000 godina, i treći, ali ne i manje važan sastojak - Vichy mineraliziranu termalnu vodu. Za obranu od bora uz Vichy flid stoji i Vichy Slow Age krema za dnevnu njegu sa SPF zaštitnim faktorom 35 uz koju svaka žena može spremno krenuti u novi radni dan. 

Vichy Slow Age dovoljno govori, a njegova tajna, kao i tajna Vichy fluida leži u činjenici da djeluju na znakove starenja još u nastajanju. Tajna je otkrivena - posegnuti za obranom od bora u trenutku kada one tek dolaze. 

Prijavi se na miss7 nagradni natječaj, otkrij nam zbog čega se ti najčešće mrštiš i osvoji i beauty proizvode sezone!

 

Fill out my online form.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr