Mirisni setovi kao idealan dar

Rijetko tko može odoljeti prekrasnim mirisnim setovima koji svake godine preplave tržište. Martimex parfumerije ovog Božića u ponudi imaju one brendova John Richmond, Versace i Moschino.
Vidi originalni članak

Moschino Pink Bouquet je cvjetno-voćni miris koji u gornjim notama ima bergamot, šerbet ananasa i maline. Srce parfema sačinjeno je od jasmina, ružičaste đurđice, ljubičice i božura, a baza je od breskve, medenjaka i mošusa. U setu se nalaze edt od 100 ml i torbica u obliku srca (586,30 kn)

Versace Versense u setu ima edt od 50 ml, gel za tuširanje od 50 ml i losion za tijelo od 50 ml. Miris se otvara bergamotom i zelenim mandarinama te kruškom. U srcu parfema kriju se morski narcis, jasmin i kardamon. Baza mirisa su sandalovina, cedar, maslina i mošus. Miris spada u drveno – cvjetno – mošusnu – kategoriju, a cijena seta je 503,70 kn.

Versace Vanitas je cvjetni miris koji ima note limete u glavi mirisa, dok srcem prevladavaju bijela frezija i cvijet tiare, dok tonka i cedar čine bazu. U setu se nalaze edp, gel za tuširanje i losion za tijelo od 50 ml (564,00).

Yellow Diamond kuće Versace je cvjetno-voćni miris koji u sebi krije krušku, limun, bergamot i neroli, mimozu, cvijet naranče, lokvanj i bijelu freziju te ambru, guaiac i mošus. Set sadrži edt od 90 ml, losion za tijelo od 100 ml i kozmetičku torbicu (633,50 kn).

Moschino Glamour je cvjetni miris koji zavodi solju, artemizijom, cvijetom tangerine, hibiskusom, orhidejom, lokvanjom, ambrom, mošusom i cedrom. Glamour set oduševit će edp-om od 100 ml i novčanikom u bojama parfema (476,00 kn).

Versace Bright Crystal je voćni gurmanski miris s yuzuom, narom i vodom, lotusom, magnolijom i božurom te mošusom, mahagonijom i ambrom. Set (628,30 kn) se sastoji od toaletne torbice, losiona za tijelo i edt-a od 90 ml.

Set Johna Richmonda Viva Rock se sastoji od dva edt-a (15 i 50 ml) i losiona za tijelo (435,80 kn). Miris u sebi sadrži mandarinu, karambolu i kaktus u glavi, dok je srce od jasmina, ruže i cvijeta trešnje. Bazu čini mješavina ambre, mošusa i korijena irisa.

Za muškarce je tu Moschino Forever set (385 kn) koji ima losion nakon brijanja, edt i gel za tuširanje. Forever je aromatičan miris od bergamota, anisa i kumkvata u glavi. Srce su tonka, papar i žalfija, dok bazu čine mošus vetiver i sandalovina.

Drugi muški favorit je Versace Man Eau Fraiche. Set od edt-a, gela za tuširanje i kozmetičke torbice (513,30 kn) miriše na  limun, bergamot, cedar, karambolu drvene note i žalfiju.

Posjeti Miss7.24sata.hr