Mirisni glamur iz Roger & Galleta

Roger & Gallet proizvodi su od sada dostupni i u Hrvatskoj. Ovaj stari proizvođač sapuna, ulja i losiona predstavio je Rose Imaginaire, cvjetni eliksir koji veliča blistavu i baršunastu stranu ruže.
Vidi originalni članak

1862. godine Armand Roger i Charles Gallet su u Parizu osnovali poduzeće, koje još i danas nosi njihova imena: Roger & Gallet. Neprestano su usavršavali svoje znanje i ponudu parfemskih voda, sapuna, losiona, ulja– proizvoda koji su zbog kvalitete, svog izgleda i dizajna u svakodnevni život korisnika unosili ekskluzivnost i glamur. Marka Roger & Gallet ubrzo je postala dobavljač proizvoda za Napoleona III, kraljicu Viktoriju, Marylin Monroe, Catherine Deneuve te je svoje proizvode počela izvoziti diljem svijeta.

Rose Imaginaire cvjetni je eliksir koji veliča blistavu i baršunastu stranu ruže. Svježa i senzualna parfemska vodica obnavljajućih svojstava nadahnuta je čudima prirode i vodi vas na ugodno putovanje osjetila u tri čudesna vrta diljem svijeta koja odišu dragocjenim mirisima: svježina sicilijanskog vrta, iznimna ugoda vrta u dolini Nila te čarolija vrta na obali Timorskog mora.

U svježem naletu oštri tonovi mandarine miješaju se sa slatkim tonovima šumske jagode i stvaraju osvježavajuće i posebne note. U dodiru s kožom oslobađa se nježan i prolazan dašak ružinog pupoljka blage voćne svježine. Nježna i opijajuća nota jasmina stapa se s slatkastim notama ljubičice: božanstveni spoj zavodljivog cvijeća koji širi svoj hipnotični šarm. Na koži razvija baršunasti osjećaj poput iznimno nježnih i tajnovito zavodljivih ružinih latica. Suha i mliječna slatkoća sandalovine isprepliće se s elegantnim daškom pačulija koji prirodno sadrže notu dima. Na koži se oslobađa bogati, elegantni, zavodljivi i magnetični miris ruže u punom cvatu.

Roger & Gallet odlučio vas je nagraditi posebnim toaletnim torbicama inspiriranim Pariškim vrtovima i cvjetnim mirisima. Uz kupnju proizvoda u vrijednosti od 200 kn ili više Roger & Gallet Vam poklanja malu toaletnu torbicu idealnu za svaki dan. Uz kupnju proizvoda od 300 kn ili više na poklon dobivate veliku torbicu savršenu za romantična ili uzbudljiva putovanja. Ponuda traje do isteka zaliha i dostupna je od sredine mjeseca u svim R&G partner ljekarnama.

Roger & Gallet proizvodi dostupni su u partner ljekarnama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku i Rijeci. Cijena mirisa od 30 ml je 139,95 kn, a od 100 ml 309,95 kn.

Posjeti Miss7.24sata.hr